Microproducts
Image default
Gezondheid

Zomer komt er weer aan!

De zomer komt er aan, dus de verkoop van zomer gerelateerde producten zoals zonnebrand en zonnebrillen schieten ook weer omhoog. Bijna iedereen weet en heeft wel door dat zonnestralen schadelijk kunnen zijn en zelfs kankerverwekkend.  

Is het insmeren van zonnebrand wel volledig gezond en goed voor je lichaam? Het bleek dat mensen die zich insmeerde niet genoeg vitamine D in het lichaam hadden zitten, dus eigenlijk is het insmeren ook niet heel erg goed voor de vitaliteit van je lichaam. Deze vitamines worden namelijk aangemaakt door zonlichten die een bepaald proces in het lichaam aanzet en wat voor vitamine D op den duur zorgt. Je hoeft je niet geen druk te maken over het gebruik van zonnebrand(crème), bij de respondenten binnen het onderzoek werd namelijk een hele dikke laag zonnebrand aangebracht. Als je gewoon een dun laagje opsmeert kan het helemaal geen kwaad en is het juist goed voor de bescherming van je huid en lichaam. De stralingen van de zon kan je nooit helemaal tegengaan ook niet met zonnebrand, je moet gewoon niet te lang in de zon liggen achtereenvolgend.

Als je nou toch een hele dikke laag zonnebrandcrème op je huid wilt smeren dan is het wel handig en slim om op een alternatieve manier ervoor te zorgen dat je voldoende vitamine d tot je krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door het aanschaffen van voedingssupplementen. Deze supplementen kun je bijvoorbeeld bestellen bij de webwinkel topvitamins.nl. Bestellen en levering zijn erg eenvoudig bij deze webshop. Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf die al jarenlang actief is binnen deze branche, als een product niet het gewenste resultaat oplevert bestaat de mogelijkheid er om dit product te ruilen tegen een vervangend product of om je geld terug te krijgen. Bij dit bedrijf geldt altijd : Niet goed, geld terug! Dus aarzel niet langer en kijk eens naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten : bezoek de bron