Microproducts
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus

Het klinkt gek, maar het is zeker mogelijk. Brievenbusbanket.nl heeft het ambachtelijk gebak dat ze verkopen op hun webshop zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past die dus door uw brievenbus passen. Een groot voordeel van een brievenbus levering is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om te wachten op de bezorger en het pakketje aan te nemen. Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en maten brievenbus taart dat u kunt bestellen. Zo kunt u kiezen uit; Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Kaneel Banket of Walnoot Sinaasappel Banket. Deze verschillende soorten zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten; Normaal (A6-formaat brievenbus doosje met één stuk brievenbus taart), Large (A5-formaat brievenbus doosje met twee stuks brievenbustaart) en Extra Large (A4-formaat brievenbus doosje met vier stuks ambachtelijk gebak). Ook kunt u verschillende soorten taart door de brievenbus combineren in een grotere maat gebak box, hierdoor kunt u alle vier de soorten brievenbus taart in één zending dat door de brievenbus past uitproberen.

Brievenbus Cadeau

Een erg leuk cadeau om te krijgen, maar ook zeker om te geven. Bij brievenbusbanket.nl besteld u een origineel maar vooral lekker brievenbus cadeau dat u door heel Nederland snel kan verzenden. Zo kunt u iemand in Groningen feliciteren met zijn of haar verjaardag terwijl u in Zeeland woont. Het is zelfs mogelijk om op dezelfde dag een brievenbus cadeau af te laten leveren als u voor 10:00 ’s ochtends besteld op de website van brievenbusbanket.nl. De ontvanger zal erg gelukkig worden van een heerlijke taart door de brievenbus.

Zakelijk

Bestel uw relatiegeschenken makkelijk bij brievenbusbanket.nl, vanaf tien verschillende adressen kunt u contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl die samen met u een passende offerte zal opmaken. Zo is het mogelijk om uw eigen logo op de brievenbus doosjes te plaatsen of bijvoorbeeld ansichtkaartjes met persoonlijke boodschap in eigen huisstijl toe kan voegen aan de bestelling. Neem voor alle informatie of een offerte aanvraag contact op met klantenservice@brievenbusbanket.nl en deze zullen u verder op weg helpen.

https://www.brievenbusbanket.nl/