Microproducts
Image default
Dienstverlening

Jilster

Het komt niet heel vaak meer voor, maar speciaal is het wel. Een echtpaar dat 50 jaar getrouwd is. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een leuk feest. Ik weet het nog goed. Het is als de dag van gisteren. Mijn trouwdag. En nu ben ik al 50 jaar getrouwd. De tijd vliegt. Er zijn mindere dagen geweest, maar ook super veel hoogte punten. Zoals de geboorte van onze zoon en tweeling dochters. Maar ook het behalen van de diploma’s van mijn kinderen is ook een hoogte punt. Tegenwoordig moet je een gesprek hebben op het gemeente huis wanneer je wilt gaan trouwen. Een melding voordat je gaat trouwen. Lees in deze blog over dat gesprek wat er nu gevoerd moet worden en over het 50 jaar getrouwd cadeau dat wij hebben ontvangen van onze kinderen.

Gesprek in gemeentehuis

Een gesprek op het gemeentehuis, vroeger heb ik dat nooit hoeven doen, maar tegenwoordig moet het. Je moet in gesprek met een ambtenaar over wie de ceremonie gaan uitvoeren, welke datum en waar de ceremonie plaatst vindt. Je moet de getuige aangeven en je moet aangeven welke achternaam je wilt gaan gebruiken. Wanneer u voor dit gesprek komt dan moet je een aantal dingen mee nemen. Je hebt een volledig ingevuld en ondertekende meldingsformulier nodig en je hebt beide een geldig legitimatiebewijs. Daarnaast ook een kopie van identificatiebewijs van de getuige.

Cadeau 50 jaar getrouwd

Inmiddels ben ik al 50 jaar getrouwd en mijn zoon gaat dus binnenkort trouwen, maar ze hebben ons toch een leuk cadeau gegeven. Ze hebben ons een tijdschrift gegeven, gekocht bij Jilster. Maar niet zomaar een tijdschrift over auto’s, voetbal of vakanties ofzo, maar juist over ons. Ze hebben het helemaal zelf gemaakt. Er staan prachtige verhalen in over ons en over de kinderen. Het was een prachtig, emotioneel, maar vooral onvergetelijk moment.

Meer weten : bezoek de bron