Microproducts
Image default
Alarmsysteem

Lockpick geheimen ontrafelen

Slot open lockpicken zoals een slotenmaker dat doet:

Er zijn twee verschillende lockpick technieken die een ​​slotenmaker kan inzetten om een slot te openen.

Lockpick techniek door handmatig het slot te lockpicken.

Een manier is door met de lockpick (een dun stuk metaal dat gebogen is aan het einde, vergelijkbaar met het gereedschap van een tandarts) de pinnen in een slot op te drijven. Terwijl de pinnen omhoog (of omlaag) geduwd worden is het streven om het onderste deel van de pinnetjes uit te lijnen onder de scheidingslijn van het slot, en het bovenste deel boven de scheidingslijn. Vervolgens neem je een tension wrench om het slot rond te draaien.

Lockpickgun techniek door mechanisch het slot te lockpicken.

De andere manier is om het slot te raken (Engels), door het invoegen van een bredere lockpick helemaal tot het einde van het slot en snel er uit te trekken, stuiteren de pennen omhoog, daarna kan je met de tension wrench het slot draaien. Hoewel deze manier niet zo nauwkeurig is, waarbij overige pinnetjes individueel gepickt dienen te worden, is dit het principe achter de elektrische lockpickgun.

Lockpicking gun uitgeleg

Aangezien de metalen stukken van de elektrische lockpick gun trillen, duwen ze de pinnen in het slot omhoog (of omlaag), en als u de lockpick gun draait, zult u een aantal van de pinnen op de scheidingslijn krijgen. Hoewel een elektrische lockpick gun in een paar seconden een gesloten deur kan openen, kan het soms ook helemaal niet werken. Terwijl het concept achter het lockpicken van een slot relatief eenvoudig is, is lock picking een zeer gespecialiseerde vaardigheid die veel oefening nodig heeft om onder de knie te krijgen. Het is belangrijk om bekend te zijn met verschillende soorten sloten, waardoor u kan visualiseren wat er aan de binnenkant van het slot gebeurt.
http://www.youtube.com/watch?v=n71uznRJeu0
Daarnaast heeft u een ​​zeer ontwikkelde tastzin nodig om de bewegingen van de pinnetjes en verente kunnen voelen. Hierdoor weet u precies hoeveel druk er nodig is om toe te passen en te horen wanneer de zachte klik van een pin de bovenkant van de  scheidingslijn raakt.

Meer weten : bezoek de bron