Microproducts
Image default
Alarmsysteem

5 TIPS OM UW THUIS BEVEILIGD TE HOUDEN TERWIJL JE WEG WACHT OP VAKANTIE

5 TIPS OM UW THUIS BEVEILIGD TE HOUDEN TERWIJL JE WEG WACHT OP VAKANTIE

Als je weggaat, of het nu voor een lang weekend of een twee weken durende marathonvakantie is, sluipt de dreiging van een inbraak vaak in het achterhoofd. En ja, terwijl je je reis-opwinding niet mag laten verblinden voor de dreiging, moet je ook je angst voor diefstal niet laten inboeten aan een langverwachte vakantie. Dat is waar home security-bedrijven voor zijn.

Dus ga je gang, plan met overgave. Opgewonden raken. En in de tussentijd, neem een ​​paar voorzorgsmaatregelen. Zet je huis klaar voor je vrije tijd. Installeer een bewakingssysteem voor huisbeveiliging en volg onze 10 tips voor inbraakbeveiliging om uw huis veilig, beveiligd en beschermd te houden en geniet daarna van uw tijd. Goede reis!

1. Creëer de illusie van een bezet huis

Je weet wat ze zeggen: een ons preventie is een pond genezing waard. In die geest is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als je weg bent, nou, om te doen alsof je niet weg bent. Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de veiligste – en eenvoudigste – is om een ​​huisdier of een huisgenoot in te huren. (Pro tip: als je een paar huisdieren hebt, kan een petsitter economischer zijn dan aan boord gaan bij de dierenarts.) Je zou ook een buurtkind kunnen huren of een vriend kunnen vragen om in te checken. MAC biedt ook een lekdetector om over waterleidingen te waken .

De reden dat we een huisbezorger aanbevelen en niet alleen live video is omdat er meer bij een bezet huis is dan dat iemand het bezet: als je normaal twee keer per week maait, moet je (via je huisbezitter) twee keer per week blijven maaien; als u ’s nachts de gordijnen normaal sluit, moet u uw gordijnen elke nacht blijven sluiten; Als u normaal gesproken lege vuilnisbakken uit de stoeprand verwijdert na de prullenbakdag, moet u na de prullenbak blijven lege vuilnisbakken uit de stoep verwijderen. Jij krijgt de drift.

2. Praat met uw buren en lokale bedrijven

Zelfs als je een huizenbezitter inhuurt, moet je een paar vertrouwde buren inlichten bij je afwezigheid. Ze houden hun ogen open voor verdachte activiteiten en, bij afwezigheid van een huisjessitter, helpen bij het verwijderen van telltale-flyer bij de voordeur, parkeren een auto op je oprit, halen pakketten op en voltooien andere kleine taken om je huis te helpen lijken bezet. Zorg ervoor dat u een lijst met contactpersonen voor noodgevallen bij uw naaste buur achterlaat.

Als je community een wijkwachtprogramma uitvoert, meld je dan dat je weggaat en vraag je of ze je huis extra in de gaten houden.

3. Laat iemand de post ophalen

We weten het, we weten het – we klinken als een gebroken record. Maar voor de prijs van herhaling, zal ik het nog een keer zeggen: je wilt niet dat je huis schreeuwt: “Ik ben onbezet !!!” Met dat in gedachten, wil je absoluut geen groeiende stapel post, tijdschriften en kranten die uit je mailbox stromen en zich opstapelen op het gazon.

Gelukkig is dit meestal een gemakkelijke oplossing. Neem gewoon contact op met de USPS en vraag hen uw e-mail te bewaren; het is gratis gedurende 3-30 dagen. (U kunt zelfs online een e-mailbewaring aanvragen.) Bel kranten en pauzeer de service terwijl u weg bent. Maar houd er rekening mee dat er ook andere dingen op de stoep kunnen liggen: pakketten van UPS of DHL, telefoonboekbezorging, deur-tot-deur-flyers en meer. Als je geen huizenbezitter hebt, vraag dan een buurman om je voordeur vrij te houden van deze inbrekers, dode weggeefacties.

4. Schakel Timers in

Als er niemand bij u thuis blijft, investeer dan in sommige timers. Stel uw lichten in (inclusief buiten schijnwerpers), tv’s en wekkers om op uw normale tijden aan of uit te zetten of als reactie op bewegingsdetectie. Geloof het of niet, goed getimede timers kunnen zelfs oplettende potentiële dieven bedriegen.

5. Lock Up (& Hide the Hide-a-Key)

Oké, je vertellen dat je moet opsluiten voordat je het pand ontruimt, lijkt misschien vanzelfsprekend, maar wees geduldig. Ja, natuurlijk wil je je deuren en ramen op slot doen – maar ik bedoel iets meer dan dat!

Begin eerst met het draaien van elke, enkele nachtslot in huis. Ontkoppel of ontkoppel vervolgens uw garagedeur en zet hem dicht met een cijferslot. (Dit voorkomt ook dat inbrekers universele garagedeuropeners gebruiken om in huis te sluipen.) Vergrendel, blokkeer en / of beveilig dierdeuren die groot genoeg zijn om door iemand te kruipen. En zet dan gevoelige documenten, juwelen en waardevolle spullen in een brandveilige kluis.

Verwijder ten slotte uw reservesleutel. Ja echt. Het laatste wat je wilt is dat een slimme inbreker ontdekt dat je weg bent en dan je reservesleutel vindt. En echt, dat faux rock (of zelfs plastic hond kak container) niemand voor de gek houdt; dieven zijn sluw en kennen alle trucjes. Dus gooi de hide-a-key weg en overhandig de reserve aan een buurman, althans voorlopig. Vergeet niet dat u met domotica alles in de gaten kunt houden met een druk op de knop.

Het bovenstaande advies is een goed begin om je huis tijdens het reizen veilig te houden, maar er komt nog meer bij kijken. Blijf ons volgen voor nog eens vijf tips, binnenkort!

Meer weten : bezoek de bron