Microproducts
Image default
Adverteren

Vazen combineren en opmaken met bloemen.

In ons huis genieten we eigenlijk te weinig van onze vazen. We kopen meestal een goedkoop modelletje en die pakken we uit een stoffige kast tevoorschijn als we een bos bloemen gekregen hebben. Maar wist je dat je ook gewoon elke dag kan genieten van bloemen? Het is bewezen dat een bos bloemen bijdraagt aan de gezelligheid in huis, maar ook de creativiteit. Heb je een bedrijf aan huis? Zoek een mooie vaas uit en zet deze recht voor je neus. Het zal je inspireren door nog beter aan je opdrachten te gaan werken. Eventueel is het leuk om gewoon een paar vazen uit te zoeken en deze elke week op te maken met andere bloemen. Je kan gerust je bloemenvaas op het bureau laten staan. Wie zegt dat je deze steeds weer weg moet halen? Een mooi bloemenvaas blijft tenslotte schitteren en daar kan je op rekenen bij Flowertools.

Exclusief vazen gemaakt van kristalglas.

Flowertools is één van de weinige online shops die bloemenvazen en alles wat erbij komt kijken heel serieus neemt. Naast een paar mooie vazen bestaat het assortiment uitsluitend uit kristalglas. Niet zomaar kristalglas, maar Boheems kristalglas. Dit kristalglas mag alleen geproduceerd worden in de Tsjechische Bohemen. Dit streekgebied ligt in Tsjechië en staat al generaties bekend om het produceren van kristalglas. Onze vazen worden met de hand geselecteerd en geïmporteerd in ons assortiment. Bij ons kan je dus echt terecht voor een paar unieke vazen.

Vazen laten opmaken door een bloemist.

Heb je zelf geen inspiratie voor onze bloemenvazen? Onze huisbloemist geeft wat tips op de website. Uiteraard kan je natuurlijk ook naar een bloemist bij jouw in de buurt. Met onze maten kunnen ze uitstekend uit de voeten en kunnen ze diverse bloemstukken opmaken. Wacht dus niet langer en haal vandaag nog zo’n bijzondere vaas in huis.

Meer weten : bezoek de bron