Microproducts
Image default
Bedrijven

Emmer met deksel van 1 liter

Bij Verpakkingswebwinkel.nl vindt u producten als kunststof potjes, emmers, flessen en jerrycans. Deze zijn gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. U kunt hierin food en non-food producten opslaan. Voor zowel kleine als grote aantallen kunt u uw inkooporder via onze website plaatsen. Voor uw gemak hebben we alle items, die we uit onze directe voorraad kunnen aanbieden, online geplaatst. Dit betekent dat u op ieder gewenst moment ons assortiment kunt doorlopen om uw selectie samen te stellen. Bent u toevallig op zoek naar een Emmer met deksel 1 liter? Heeft u weleens gedacht aan een afwijkende kleur dop of deksel? Voor die vragen staan we uiteraard ook voor u klaar om u op weg te helpen. Stuur ons een e-mail of pak uw telefoon en bel ons.

Emmer met deksel 1 liter

Ons assortiment en voorraad die we direct beschikbaar hebben is ruim. Voor een Emmer met deksel 1 liter krijgt u een product gemaakt van kunststof (PP). Het heeft geen hengsel en is natuurlijk leeg van binnen. De deksel is voorzien van een sluitclip en zorgt ervoor dat uw product 100% afgesloten is van de buitenwereld. Het wordt dermate verpakt in folie, dat de kans klein is dat deze beschadigd bij u aankomt.

Alternatieve opties

 Indien u niet zeker weet of de Emmer met deksel 1 liter het product is waar u naar op zoek bent, dan vindt u bij Verpakkingswebwinkel.nl ook alternatieven. Wellicht dat u een grotere of juist kleinere inhoud zoekt. Het kan zijn dat uw product juist iets beter tot zijn recht komt in een pot. Wat voor twijfels u ook heeft, neem contact met ons op om de alternatieven te bespreken. Heeft daar niet direct behoefte aan, dan kunt altijd nog doorzoeken op onze website of u iets anders vindt.