Microproducts
Image default
Zakelijke dienstverlening

De specialist in toegangstechniek

Wilt u inzicht krijgen over wie uw pand of terrein betreedt en wilt u hier zelf controle over hebben? Dormakaba in Dodewaard levert verschillende soorten oplossingen op het gebied van toegangstechniek. Een voorbeeld hiervan zijn de toegangscontrolesystemen. Hier zijn diverse typen van afhankelijk van de plek en functie die ze innemen. Dankzij deze systemen kunt u personen selectief en gecontroleerd toegang laten verlenen tot uw pand of afdeling. Ook voor een oplossing op maat kunt u bij deze firma terecht. Zij hebben namelijk alle kennis en expertise op het gebied van toegangstechniek.

Het belang van toegangstechniek

Dormakaba is daar waar organisaties en mensen samenkomen. Zij zorgen met hun oplossingen in de toegangstechniek voor duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit doen zij zowel in Nederland als wereldwijd. Hun producten en diensten worden gebruikt in scholen, stadions, luchthavens, werkplekken, ziekenhuizen en meer. Zoekt u dus een complete partner met bekroonde end-to-end toegangsoplossingen tot best practices in uiteenlopende branches en markten? Schakel dan dormakaba in voor alle deur- en toegangssystemen. Hierbij kunt u denken aan deurtechniek, hotelsystemen, mechanische sluitsystemen, automatische deuren en beveiligingsdeuren, tijdregistratie en elektronische toegang. Zie de website voor meer informatie en voor alle producten en diensten die ze aanbieden.

Energie-efficiënte producten

Dormakaba hecht veel waarde aan het milieu en energie-efficiëntie. Dit is te zien bij veel producten op het gebied van toegangstechniek die ze aanbieden. Een voorbeeld hiervan zijn de KTV carrouseldeuren. Deze deuren hebben een zeer energiezuinige KT Flex Direct aandrijving. Deze carrouseldeuren hebben die niet alleen een mooi design, maar zijn dus ook gemaakt met oog op het milieu. Dankzij deze deuren realiseert u een hartelijk welkom voor uw bezoekers en wordt ook nog eens de doorstoom gegarandeerd. Kortom, schakelt u dit professionele bedrijf in als u een oplossing zoekt op het gebied van toegangstechniek. Ook voor een oplossing op maat kijken ze graag met u mee.

https://www.dormakaba.com/nl-nl