Microproducts
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Van Loon

Laatst was ik op zoek naar een incassobureau en vond ik de website van Incasso Advocaten Van Loon. De reden dat ik een incassobureau wil inschakelen is omdat ik meerdere klanten heb die nog openstaande facturen hebben. En daar wil ik natuurlijk graag vanaf! Inmiddels heb ik er zelf heel veel tijd en energie in gestoken. Maar dan houdt een keer op natuurlijk. Daarom was ik zo blij dat ik Incassoadvocaten.nl tegenkwam. Graag leg ik in dit artikel daar meer over uit.

Incassobureau inschakelen

In mijn zoektocht naar een incassobureau, kwam ik dus al snel Incassoadvocaten.nl tegen. En het viel mij direct op dat ik hen ook kon inschakelen wanneer het om bedragen ging die niet zo hoog waren. En dat is precies wat ik zoek! Want ik was namelijk bang dat de incassobureau’s een bepaald minimum aanhouden. Maar dat bleek dus gelukkig niet zo te zijn! Daarom heb ik dan ook direct contact opgenomen met Van Loon Incasso Advocaten. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. En vervolgens heb ik mijn verhaal gedaan over hoe alles zit. Ik gaf aan dat ik een eigen groothandel heb. En enkele bestellingen heb ik netjes afgeleverd, waar ik van zowel de bestelling zelf als een bevestiging van het afleveren van had ontvangen, maar daarna zijn de facturen niet meer betaald… Inmiddels heb ik daar heel veel tijd in gestopt met het na bellen en er achteraan gaan. Zo veel zelfs, dat ik het nu zat ben en heb besloten om een incassobureau in te schakelen.

Facturen betaald

Inmiddels is het incassobureau Van Loon Incasso Advocaten al met mijn nog niet betaalde facturen aan de slag gegaan. En sommige debiteuren hebben de facturen al betaald! Daar ben ik Van Loon dan ook hartstikke dankbaar voor.

Mocht jij op zoek zijn naar een incassobureau, dan kan ik hen dan ook van harte aanbevelen!

Meer weten : bezoek de bron