Microproducts
Image default
Woningen

Ga voor vinyl placemets

Je wilt natuurlijk je eettafel beschermen tegen vlekken en knoeien. Wat je zou kunnen doen is een tafelkleed gebruiken, maar het kan voorkomen dat je geen zin hebt om een heel kleed uit te vouwen. Een groot kleed kan soms nog wel eens onhandig zijn. Een meer praktische (en snellere) oplossing zou het gebruik van placemats zijn. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en weer op te ruimen.

Het leuke van placemats is dat je het niet per se alleen maar als een voorwerp hoeft te gebruiken om om je tafel te beschermen tegen vlekken en knoeien. Een placemat is ook prima te gebruiken voor decoratief gebruik. Heb je een accessoire die je wilt highlighten? Deze zou je bijvoorbeeld op de placemat kunnen zetten.

 

Voordelen vinyl

Placemats kunnen van verschillende materialen gemaakt worden zoals plastic en kunststof. Vloerkledenopvinyl heeft vinyl placemets. Het voordeel van vinyl placemats is dat ze vuil- en waterafstotend zijn. Deze placemats helpen kringen van glazen en etensresten voorkomen. Er zijn vele placemats beschikbaar zo is er keuze voor ieder interieur. Misschien is de placemat met leren look wel iets voor jou?

Een placemat beschermt jouw eettafel tegen beschadigingen en helpt deze te voorkomen. De placemats zijn gemakkelijk te reinigen en zeer hygiënisch omdat er geen vuil kan intrekken. Mocht het dan toch gebeuren dat de placemat vies is geworden kan je deze gemakkelijk schoonmaken met een natte handdoek. Benieuwd geworden naar vinyl placemats? Bekijk de webshop voor het huidige aanbod!