Microproducts
Image default
Woningen

Een make-over door een nieuwe deurklink

Wie zijn of haar deur een compleet nieuwe look wilt geven hoeft geen dure nieuwe deur te kopen. Het enige wat je hoeft te doen, is een andere deurklink op de deur te zetten. Door enkel het veranderen van de deurklink geef je jouw deur binnen een handomdraai een heel andere oogopslag.

Breng de stijl van de deur nog meer naar voren door een passende deurklink erbij te doen of combineer juist twee verschillende stijlen voor een leuk en apart effect. Koop dus geen nieuwe deur, maar pas een klein element aan voor een groot effect.

Waar koop je deurklinken?

Deurklinken zijn te koop bij de bekende doe-het-zelf winkels maar ook online via deurklinken.com. In deze winkels worden veel verschillende soorten deurklinken verkocht. Deurklinken variëren qua vorm, materiaal en kleur, waardoor je de stijl van je deur nog verder kunt doorvoeren.

Voor een moderne uitstraling kun je een strakke rechtlijnige deurklink kopen. Heeft je inrichting of deur een meer klassieke uitstraling? Kies dan voor een wat sierlijkere deurklink of een deurklink met een gouden kleur. Ook zijn er houten deurklinken te koop die zorgen voor een meer landelijke look. Ook kun je juist met een tegengestelde stijl deurklink een heel leuk effect krijgen.

Klein bedrag, groot plezier

Wie voor een klein bedrag een leuke en aparte deurklink wil scoren kan ook nog zoeken op veilingsites. Daar bieden zowel particulieren als bedrijven deurklinken aan tegen het meest aannemelijke bod. Het leuke van dit soort sites is dat daar ook de wat meer bijzondere deurklinken worden aangeboden, zoals retro deurklinken en porseleinen deurklinken.

Wie een goed bod doet, heeft zelfs nog kans om een antieke deurklink in huis te halen. Op rommelmarkten kun je ook nog rondneuzen, wanneer je het liefst een deurklink koopt die niet al te duur is. Leuk om te doen en ook nog eens zeer voordelig!

Meer weten : bezoek de bron