Microproducts
Image default
Winkelen

De beste waterontharder: Amfa4000

Hieronder ziet u de beste waterontharder: de Amfa4000. De Amfa4000 is de beste oplossing tegen kalkaanslag. Het voorkomt kalkafzetting en breekt geleidelijk de bestaande kalk af. Daarnaast is het onderhoudsvrij en bespaart u maar liefst 1000 euro per huishouden per jaar. Kijk snel verder en ontdek de vele mogelijkheden van de Amfa4000! Heeft u vragen? Schroom niet en neem contact op met 24Man. Wij helpen u graag verder.

De beste oplossing tegen kalkaanslag

De Amfa400 is volgens 24Man de beste oplossing tegen kalkaanslag. De reden dat kalk zich ophoopt en vastzet is het feit dat Calcium en Magnesium met elkaar verbinden. Hierdoor ontstaan er kalkkristallen. Dit proces wordt door de Amfa400 voorkomen! 24Man is expert op het gebied van waterbehandeling. De Amfa4000 is dan ook met vakmanschap en kwaliteit ontwikkelt. Dit zorgt ervoor dat de Amfa4000 veel voordelen met zich meebrengt. Hieronder een aantal opgesomd:

  • De waterontharder is onderhoudsvrij;
  • Apparaten (zoals wasmachines, vaatwasmachines en boilers) hebben een aanzienlijk langere levensduur;
  • De Amfa4000 is milieuvriendelijk;
  • Het bevat geen filters en/of chemische toevoegingen.

Daarnaast verbeterd de waterontharder de smaak van uw leidingwater. Ook kan de waterontharder van 24Man kan in 99% van de gevallen geplaatst worden. Deze kan geïnstalleerd worden zonder aanpassingen aan de waterleiding. Als u hem aanschaft heeft u 100 dagen niet goed = geld terug garantie. Bent u tevreden en gebruikt u de waterontharder; dan heeft u 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het Amfa-systeem. Voor water ontharden is de waterontharder van 24Man dus uitermate geschikt!

Meer weten : bezoek de bron