Microproducts
Image default
Hobby en vrije tijd

Gouden munten tegen de juiste prijs verkopen

U kunt gouden munten verkopen voor een aantrekkelijke prijs door langs te gaan bij Postzegel en Munthandel Insulinde in Den Haag. Dit bedrijf bestaat al meer dan een eeuw. U kunt er dus verzekerd van zijn dat zij de juiste kennis hebben om een gouden munt of een complete muntencollectie op de juiste waarde te schatten. U kunt hier terecht voor het verkopen van gouden en zilveren munten. De waarde wordt bepaald aan de hand van de goud- of zilverprijs. Als een munt uniek is verhoogt dat natuurlijk de verkoopwaarde. U kunt andere verzamelaars enorm blij maken met de verkoop van uw munten. Het uitgekeerde bedrag kunt u desgewenst in andere aankopen voor uw verzameling investeren of aan wat anders besteden.

Gouden munten uit een erfenis

Als u gouden munten wilt verkopen dan wilt u daar natuurlijk de beste prijs voor krijgen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een overleden dierbare verzamelaar was maar dat u de collectie van de hand wilt doen. Dan is het goed te weten dat u in Den Haag terecht kunt om een goede prijs te krijgen voor de muntenverzameling. Het bedrag kan dan ook eenvoudig worden verdeeld onder de erfgenamen zodat er geen onmin ontstaat. Dat kan immers wel gebeuren als de ene munt meer waard is dan de andere en de munten onder meerdere personen worden verdeeld. U kunt de collectie munten laten taxeren, dit is vrijblijvend en kosteloos. Daarna beslist u zelf of u wel of niet wilt verkopen.

Verkoop uw gouden munten voor een goede prijs

Gouden munten kunt u verkopen voor een mooie waarde. Goud heeft de prettige eigenschap dat het zijn waarde behoudt door de jaren heen. De goudprijs schommelt wel maar er is geen sprake van forse stijging of daling van de prijs. Daarom zien veel verzamelaars hun collectie gouden munten als een investering. U kunt die investering op ieder moment te gelde maken.

https://www.insulindedenhaag.nl/