Microproducts
Image default
Dieren

Een gratis tip voor jou

Wist je dat goede graanvrije hondenvoeding het fijnste en lekkerste is voor je hond? Wanneer je hierop overstapt zul je je hond niet meer herkennen. Hij zal waarschijnlijk veel meer energie krijgen en veel speelser worden, het kan ook andersom uitpakken. Dan wordt het een heerlijke rustige hond die goed in zijn vel zit, dat is wat je er sowieso mee bereikt. Je gaat merken dat je hond veel blijer wordt en dat uit iedere hond anders. Maar met dit gegeven zal bijna elk baasje meteen in de auto willen springen om graanvrije hondenvoeding voor zijn of haar hond te halen.

Let op je hond

Je vraagt je misschien af waarom graanvrije hondenvoeding dan zoveel beter is dan andere voeding waar wel granen in zitten. Eigenlijk is daar een heel simpel antwoord op: heel veel honden hebben een glutenallergie die er voor zorgt dat de voeding met granen erin niet goed valt. Als jij allergisch bent voor een appel en je eet er toch een, dan krijg je ook nare reacties of klachten. Zo werkt het ook voor een hond met glutenallergie. Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat die soort allergieën niet alleen bij mensen kunnen voorkomen, maar dus ook bij honden.

Goed te zien

Naast dat je hond beter in zijn vel gaat zitten door de graanvrije hondenvoeding kan je het ook zien aan zijn uiterlijk. Het heeft namelijk ook effect op bijvoorbeeld zijn vacht. De textuur kan wat gaan veranderen en het wordt waarschijnlijk zachter. Ook zal je hond enorm gaan stralen, het heeft namelijk een positief effect van binnenuit die je dus aan de buitenkant terug gaat zien. Best logisch toch? Het kan ook zijn dat je hond minder uit zijn bek gaat stinken. Als je dan weer eens een natte lebber over je hoofd krijgt ruik je niet meteen die nare lucht. Volgens mij is dat iets waar ieder baasje van droomt. Koop dus snel graanvrije hondenvoeding!