Microproducts
Image default
Bedrijven

Festool accu voor 12V Festool gereedschap kopen

Wilt u een Festool accu voor uw huidige 12V Festool gereedschap kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruim assortiment van accu’s vindt u Festool accu met een voltage van 12V van hoogwaardige en uitstekende kwaliteit. Hiermee bent u verzekerd van een lange levensduur. Deze accu past perfect in uw huidige Festool gereedschap met een elektrische spanning van 12 volt. U kunt deze accu aanschaffen wanneer u merkt dat de huidige accu van uw gereedschap niet meer als voorheen presteert of wanneer u merkt dat u de huidige accu van uw gereedschap vaker moet opladen.

Bespaar tijd met een Festool accu 12v

Bent u altijd druk aan het klussen met uw Festool gereedschap en moet u vaker stoppen omdat u de accu moet opladen? Dan kunt u de Festool accu 12V aanschaffen als reserve accu. Terwijl u aan het doorklussen bent met uw nieuwe accu, kunt u de huidige accu opladen. Zo bespaart u uzelf heel wat tijd. De nieuwe Festool accu 12V kunt u ook zonder problemen opladen met de huidige oplader van uw Festool gereedschap. Een nieuwe opladen aanschaffen is dus niet nodig. De accu is voorzien van een laadstand indicatie die de beschikbare restcapaciteit van de accu weergeeft.

Geef uw gereedschap weer alle kracht met Festool accu 12v

De Festool accu 12V is leverbaar in verschillende capaciteiten. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer u uw gereedschap kunt gebruiken nadat u deze heeft opgeladen. Met een nieuwe accu geeft u uw huidige gereedschap weer alle kracht en zal deze weer dezelfde prestatie leveren als een nieuwe machine. Moet de huidige accu van uw Festool 12V gereedschap vervangen worden maar weet u niet precies welke accu u moet kopen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder en zullen u van het juiste advies voorzien. We bieden u niet alleen accu’s van uitstekende kwaliteit, maar ook een uitstekende klantenservice.