Microproducts
Image default
Dieren

Het rattengif kopen voor de verdwijning van ratten

Je hebt te maken gekregen met een rattenplaag en wilt hier zo snel mogelijk vanaf komen. Maar hoe doe je dat nou het beste? Je kunt rattengif kopen om de ratten in de val te lokken en hen hiermee uit te roeien. Je moet wel even goed kijken naar het soort rattengif dat je gaat kopen, want deze zijn niet allemaal hetzelfde en hebben allemaal weer andere voor- en nadelen. Heb je bijvoorbeeld maar met een rat te maken dan is he strooien van rattengif in een hoekje van de kamer al voldoende, maar zit er een hele plaag, dan heb je wel baat bij een lok doos, die je alsmaar moet bijvullen met het rattengif. 

Ratten uitroeien met gif

Het rattengif kopen is een goede manier en oplossing om van de ratten af te komen. Je kunt ze lokken naar een punt waar het gif ligt, namelijk met een lok doos. Maar je moet wel echt zorgen dat er geen mensengeur op de korrels komt. Ratten zijn namelijk heel slimme beesten en zodra ze maar een beetje geur van een mens ruiken, zullen ze de lok doos niet in gaan. Daarom moet je wanneer je de korrels plaatst in de doos handschoenen aandoen, zodat je eigen geur er niet op kan afgeven. 

Adviseren of goed lezen

Laat je adviseren bij het rattengif kopen door een van de adviseurs, of kijk zelf goed naar alle specificaties die je bij de diverse soorten van het gif kunt vinden. Ook kan je op de website een stappenplan volgen voor het uitroeien van ratten in verschillende situaties. Het plaatsen van een doos is een veelvoorkomende manier, maar wanneer je bijvoorbeeld een groot landbouwbedrijf bezit heb je recht op wat zwaardere materialen om de beesten uit te roeien, zodat ze de oogt niet verpesten.