Microproducts
Image default
Dienstverlening

Elektronische sigaret eenvoudig besteld

Elektronische sigaret kopen via het internet

Het maakt niet uit wat je wil kopen, online is het altijd het makkelijkst te vinden. Dit geldt ook voor de elektronische sigaret. Deze is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Maar je hoeft niet stad en land af te lopen om een passend exemplaar te vinden. Een bezoekje aan www.ecig-roken.nl volstaat. Daar kun je de elektronische sigaret in talloze vormen bestellen. Je hoeft er je huis niet voor uit om een goed model te vinden. Een beetje scrollen op onze site volstaat. Bovendien is er een hoop informatie te vinden over het nuttigen van deze moderne sigaretten. Bijvoorbeeld door de speciale beginnersgids te raadplegen.

Elektronische sigaret eenvoudig besteld

Het bestellen van de elektronische sigaret gaat simpel in zijn werk. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt uit het aanbod kun je op de productpagina dit artikel in je winkelwagen stoppen. Vervolgens kun je verder shoppen en bijvoorbeeld wat extra tankjes met e-liquid aanschaffen. Wanneer je bent uitgewinkeld kun je de elektronische sigaret afrekenen door de muis rechtsboven op het wagentje te plaatsen en op “afrekenen” te klikken. Nu kun je de codes van waardebonnen invullen als je die hebt. Vaste klanten loggen in op hun account om alles nog sneller te laten verlopen en anderen kunnen als gast een order plaatsen.

Betaling en levering

Je kunt de elektronische sigaret betalen door gebruik te maken van iDeal of PayPall. Het is ook mogelijk om voor rembours te kiezen: dan betaal je pas bij de levering. Dit is echter wel duurder.

Je bestelling wordt bij je thuis afgeleverd door PostNL. Als je een account hebt en bent ingelogd kun je er ook voor kiezen om aparte factuur- en afleveradressen te kiezen. Op die manier kun je een vriend of kennis een elektronische sigaret cadeau doen.

Meer weten : bezoek de bron