Microproducts
Image default
Energie

Kiest u voor solar zonnepanelen?

Solar zonnepanelen op uw dak?

U hoeft het dak niet op als u bij ons solar zonnepanelen bestelt! Wij zorgen er namelijk voor dat zowel de installatie als de montage voor de solar zonnepanelen door onze vakmensen wordt volbracht. Natuurlijk, als u de voorkeur eraan geeft zelf de zonnepanelen te bevestigen dan kan dat natuurlijk ook! Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om zelf de zonnepanelen te bevestigen, u vindt namelijk een video waarin wordt uitgelegd hoe het precies werkt. Ook kunt u bij ons een doe het zelf pakket bestellen, waarin handig bevestigmateriaal inzit. Dus u kunt er helemaal zelf voor kiezen of u uw zonnepanelen door onze vakmensen wilt laten installeren en monteren of dat u het zelf wilt doen.

Kiest u voor solar zonnepanelen, dan kiest u voor duurzaam

Solar zonnepanelen zijn het ultieme voorbeeld van handig gebruik maken van natuurlijke energiebronnen. De solar zonnepanelen die wij in ons assortiment hebben zijn van hoogstaande kwaliteit, daarnaast heeft u maar liefst 25 jaar garantie op deze panelen. Als klap op de vuurpijl is het rendement van de solar zonnepanelen erg hoog. Bekijkt u onze website eens voor een berekening als het gaat om rendement. Natuurlijk is het rendement altijd afhankelijk van de plaats van uw huis, de ligging met de zon, de hoeken en andere externe factoren. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de zonnepanelen.

Heeft u nog vragen?

Zoals u misschien al heeft gezien, staat onze website vol met informatie over solar zonnepanelen en over achtergrondinformatie omtrent de installatie, de montage en wat al niet meer. Mocht het nu zo zijn dat u de website helemaal heeft doorgenomen, maar nog steeds vragen hebt, schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen. Wij  beantwoorden uw vraag dan als nog!

Meer weten : bezoek de bron