Microproducts
Image default
Bedrijven

Nederland gasloos maken, daar gaan we voor!

Nederland wordt met de dag duurzamer. En dat is maar goed ook. We moeten namelijk ingrijpen als we willen dat het beter gaat met de natuur. Maar ook zodat de volgende generatie niet hoeft te lijden vanwege ons gedrag. Het is immers de generatie van onze kinderen dan. Die willen we niks anders dan gezondheid en geluk toewensen. U als individueel kan zelf ook bijdragen aan de streefpunten. Dat kan klein gebeuren. Zoals het scheiden van uw afval. Of uw lampen vervangen door spaarlampen. Korter onder douche staan maakt ook veel goed. Als we met z’n alle zulke kleine veranderingen maken, gaan we de goeie pad op.

Heeft u wel eens gedacht aan uw huis verwarmen zonder gas? Dat is pas een goede manier om het milieu te helpen. Vraagt u zich af hoe dat eigenlijk te werk gaat dan? Makkelijk! Een warmtepomp. Een warmtepomp onttrekt tijdens het verwarmen de energie uit de buitenlucht (de bron). Deze energie wordt in het buitendeel opgepompt naar een bruikbaar niveau voor verwarming, waarna de warmte wordt afgegeven in de ruimte. Op deze manier wordt uw huis dus verwarmd, zonder de kachel aan te hoeven te zetten. Hartsikke duurzaam!

Als u een warmtepomp wilt kopen, dan moet u bij Techneco zijn. Techneco biedt u de beste warmtepomp. Techneco is leverancier en producent van warmtepompen. Het doel van Techneco is om Nederland gasloos te maken. Met de warmtepompen die Techneco biedt is dit mogelijk. Wij leveren verschillende typen warmtepompen aan installateurs en woningcorporaties, zowel voor de nieuwbouw, de bestaande bouw en de utiliteit. Techneco heeft veel technische kennis in huis om u zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren bij de aankoop van uw warmtepomp. Zo zijn we er zeker van dat u het juiste apparaat in huis krijgt, waarna u en uw familie gasloos verder kunt wonen.

Meer weten : bezoek de bron