Microproducts
Image default
Bedrijven

Orthodontie ook voor volwassenen!

Ben jij op zoek naar een mondzorgkliniek met toonaangevende kwaliteit, waarbij je zeker weet dat je in goede handen bent. Dan moet je aan kloppen bij Orfeokliniek. Orfeokliniek is de mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer. De kliniek onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen, van implantaten tot kaak operaties. We hebben multidisciplinaire consulten in dienst die je de beste adviezen aanbieden dankzij een hoog niveau aan expertise en voorzieningen in apparatuur.

Moet je bijvoorbeeld op aanraden van je tandarts een verstandkies trekken? Dan kan gebeuren in ons kliniek. Je verstandskiezen vinden zich plaats achter in je mond. Achter aan het rijtje van je tanden. Je verstandstanden heb je van nature, maar door generaties aan veranderingen in de opmaak van ons lichaam, en de versmalling ervan, zijn de verstandskiezen op ten duur overbodig geworden. In je tiener jaren, tussen de 14 en 25 jaar beginnen de tanden met groeien. Je moet er dan zo min mogelijk aan zitten, met je tong bijvoorbeeld. Omdat je anders het risico loopt dat ze scheef gaan groeien. Als dat het geval is dan kan het gebeuren dat de kies tegen een ander tand aan groeit. Dan kan veel pijn aanrichten. Als het te lang zo blijft kan dat ook lijden tot een vervelende ontsteking. Als dit het geval is moet je dus je verstandkies trekken.

Na het trekken ervan is nazorg van groot belang om verdere ontstekingen te voorkomen. Wat ook aangeboden wordt door Orfeokliniek is orthodontie volwassene. Als een beugel plaatsen in de tiener jaren, tenminste na het verwisselen van alle melktanden, destijds niet mogelijk was of overbodig was, kan dat altijd nog gebeuren in de volwassenen jaren. In de afgelopen jaren neemt de hoeveelheid volwassen met en beugel steeds meer toe. Want ook in de volwassen jaren is het belangrijk dat je rechte tanden hebt. Dat eet makkelijker, dat zorgt ervoor dat je tanden minder snel slijten. En het staat ook veel mooier!

Meer weten : bezoek de bron