Microproducts
Image default
Bedrijven

De accu die het langste doorgaat: de Makita accu

Er is een accu die u niet vaak hoeft op te laden en dat is een Makita accu. Dat is heel erg handig als u aan het klussen bent en de accu is leeg. Bij een goedkope accu duurt het heel lang voor de accu weer opgeladen is, maar bij een Makita accu is dat een fluitje van een cent. U kunt met een Makita accu ten eerste al veel langer doorwerken voordat ie leeg is, en vervolgens is de Makita accu veel sneller opgeladen als een ander merk accu. Het is natuurlijk heel verleidelijk om een goedkope accu te kopen, maar vaak is goedkoop duurkoop. En dat gaat in het geval van accu’s ook zeker op.

Een extra accu, wel zo handig

Wat veel klussers en doe het zelvers al doenis een extra accu aanschaffen. Terwijl ze de ene accu gebruiken is de andere accu aan het opladen of standby. Zo kan er mooi doorgeklust worden en hoeft er niet eerst gewacht te worden tot de accu weer opgeladen is. Bij een Makita accu is de oplaadtijd beduidend korter dan een andere accu. En dat is wel zo prettig, vooral met stevige klussen gebruikt de accu veel energie en is ie gauw leeg. Vaak geven bouwmarkten mooie kortingen als je een complete set koopt, met twee accu’s. Dat is wel even een uitgave, maar als je goed voor je gereedschap zorgt kun je er je leven lang mee doen. Zeker met kwalitatief goed materiaal, dat is de investering dubbel en dwars waard.

U kunt natuurlijk ook op vaderdag of moederdag wachten, of op uw verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Maar, waarom nietin uzelf geïnvesteerd en naar de bouwmarkt? Even een aanbieding afwachten en gewoon gaan. Dan kunt u mooi alle klusjes in huis afmaken.