Microproducts
Image default
Bedrijven

Op vakantie in de wintermaanden

De zomervakantie is weer voorbij en het wordt langzaam een stuk kouder in Nederland. Je bent waarschijnlijk naar een land geweest in de zomer of je bent lekker dicht bij huis gebleven, maar hoe dan ook heb je lekker weer gehad. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je in de zomervakantie hebt doorgewerkt. Gelukkig kan je in de winter ook heerlijk op vakantie gaan. Het is mogelijk om een vakantie te boeken naar de zon, maar je kunt er ook voor kiezen wintersport Oostenrijk boeken. Wintersport Oostenrijk heeft voor iedereen wat te bieden en is voor iedereen leuk.

Ten eerste is de natuur in Oostenrijk erg mooi en kan je heerlijk wandelen door de verschillende dorpen. Maar de meeste toeristen gaan naar Oostenrijk voor de bergen en de wintersport. Wintersport in Oostenrijk is een stuk betaalbaarder dan andere wintersport landen, zoals Italië en Zwitserland. Ook Frankrijk is een relatief duur wintersport land. Over het algemeen is Oostenrijk iets verder dan Frankrijk en Zwitserland, maar dit scheelt niet veel. Het wintersportseizoen in Oostenrijk duurt erg lang en dus heb je meer zekerheid op goede sneeuw in Oostenrijk. In Oostenrijk zijn ook veruit de meeste wintersport gebieden en dus heel veel keus voor jong, oud, beginnend en gevorderd. Ga je met vrienden op wintersport? Dan is Oostenrijk ook een goede keus, want de apres ski in Oostenrijk is het beste van Europa.

Oostenrijk is goed bereikbaar met de auto. Zoals gezegd is het redelijk ver en zou ik het overwegen om een tussenstop te maken. Tenzij je natuurlijk kan afwisselen met rijden en niet 1 iemand de hele rit moet doen. Het is ook mogelijk met de trein naar Oostenrijk te gaan, maar dan heb je minder mogelijkheden om naar andere skigebieden te gaan.

Meer weten : bezoek de bron