Microproducts
Image default
Wijn

Rode wijnglazen voor 5 december.

Niet alleen de kinderen kijken uit naar het heerlijk avondje. De wijn vloeit rijkelijk en de volwassenen trekken onder elkaar lootjes. Het is soms lastig om te verzinnen wat er nu weer op het lootje moet komen te staan. Soms heeft u wel een idee, maar is het onbetaalbaar om cadeau te geven voor 5 december. In onze online shop kunt u rode wijnglazen voor 5 december geven zonder dat u over uw budget heen gaat. U heeft dan ook nog eens echt kristalglas in huis. Een leuke cadeau tip waar u echt wat aan heeft.

Rode wijnglazen van echt kristalglas.

Natuurlijk wilt u wel een beetje kwaliteit geven op 5 december. In de Rode Wijnglazen Shop verkopen we rode wijnglazen gemaakt van echt kristalglas. U merkt dit direct zodra u voor uzelf een lekker glaasje rode wijn inschenkt. Wie wil er nou niet genieten van rode wijn uit een echt kristalglas. In de online shop importeren wij rode wijnglazen uit Tsjechië. Om specifiek te zijn Boheems kristal. Dit kristalsoort staat bekend om de hoge kwaliteit en wordt geroemd in binnen en buitenland. Onze shop levert dan ook standaard wijnglazen met een certificaat van echtheid. De gene waarvan u het lootje getrokken heeft krijgt zo echt een stukje kwaliteit in handen.

Binnen 2 werkdagen in huis!

U wilt de rode wijnglazen graag zo snel mogelijk in huis hebben zodat u nog de tijd heeft op de glazen in de surprise te verwerken. Gelukkig heeft onze webshop een snelle levering van binnen 24 uur. Woont u ook nog eens in de omgeving van Utrecht? Klik dan tijdens het bestellen op afhalen en u betaalt geen verzendkosten en u kunt de volgende dag nog uw wijnglazen afhalen. In een echt noodgeval is het soms zelfs mogelijk om dezelfde dag nog uw bestelling af te halen. U hoeft alleen even contact op te nemen om te vragen om de mogelijkheden.

Meer weten : bezoek de bron