Microproducts
Image default
Bedrijven

Een bijzondere techniek bij microblading in Alphen aan den Rijn

Met de behandelingen bij microblading in Alphen aan den Rijn wordt er bijgedragen aan een perfecte vorm van je wenkbrauwen. Wanneer je iets wil laten doen aan je wenkbrauwen is het wel aan te raden om dit te laten doen door een professional, zodat je er zeker van bent dat dit allemaal op een goede manier gebeurt. Je ziet zeker een verschil wanneer je een behandeling bij de microblading in Alphen aan den Rijn hebt gehad en dat straalt alleen maar positief af op het gezicht. Je wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van het gezicht en zorgen voor een uitstraling in het gezicht. Je kunt met wenkbrauwen er ook voor zorgen dat je heel boos kijkt of een arrogante blik hebt. Door de juiste vorm hiervan aan te nemen kan je een mooi resultaat bereiken. 

Techniek van de behandeling

Je wenkbrauwen zullen bij microblading in Alphen aan den Rijn worden aangepakt. En met deze speciale techniek zullen jouw wenkbrauwen helemaal passend zijn bij je gezicht. Je hebt minder tijd nodig voor de spiegel, want de wenkbrauwen hoef je niet meer te doen. Deze zijn dus al helemaal voor je gedaan en dat hoeft de komende tijd ook niet. De techniek die wordt gebruikt bij microblading in Alphen aan den Rijn zorgt ervoor dat de vorm van de wenkbrauwen pigment bevatten die weer de kleur opnemen die er wordt aangebracht. 

Intake gesprek

Allereerst wordt er in een intake gesprek gekeken naar de vorm die het beste past bij jouw gezicht en wordt er gekeken naar wat jij met je gezicht wilt uitstralen. Op een bepaalde tool die op de computer te vinden is kan er worden gekeken maar de vorm van de wenkbrauwen hoe die staat op jouw gezicht. Aan de hand hiervan wordt er een plan opgesteld met betrekking tot de behandelingen.