Microproducts
Image default
Kinderen

Alle voordelen van de Kurio speelgoed tablet

Een speelgoed tablet klinkt u als ouders zijnde waarschijnlijk als muziek in de oren. U hoeft uw eigen tablet niet meer af te staan en u hoeft niet bang te zijn dat je kinderen ongewenste content te zien krijgen. Kurio heeft voor al deze redenen een tablet ontworpen die helemaal kidsproof is. Alle voordelen weten? Die leest u hier!

 

 

Een speelgoed tablet maar toch echt

 

De speelgoed tablet van Kurio wordt dan wel speelgoed genoemd maar kan bijna alles wat een normale tablet ook kan. De technologie is in grote lijnen hetzelfde al zal uw kind beter beschermd worden van ongewenste invloeden. Zo wordt de tablet bij aankoop geleverd met een gratis applicatiepakket van Studio 100. Hierin zijn ontzettend veel educatieve spelletjes opgenomen. Op een leuke manier leren, is natuurlijk voor zowel u als voor uw kinderen een goed idee!

 

 

Een veilig speelgoed tablet voor de jonge internetgebruikers

 

Meer dan alleen een voordeel is dat jouw kind nu beschermd wordt tegen de gevaren van het internet. Ja, er zit wel een internetfunctie op de speelgoedtablet van Kurio, maar nee, u hoeft zich geen zorgen te maken over de gevaren. Door middel van het Genius algoritme wordt er bij elke app gekeken of deze geschikt is voor kinderen of juist niet. Ook kunt u een tijdvak instellen waarin uw kinderen de tablet kunnen gebruiken. Op deze manier houdt u ook in de hand hoe lang de schermtijd is van uw kind.

 

Buiten dat, beschikt de speelgoed tablet ook over een Blue Light filter om de ogen van uw kinderen te beschermen. Natuurlijk is een lange schermtijd niet verstandig maar wanneer de kinderen bijvoorbeeld tijdens een lange rit in de auto een film kijken, dan is het toch wel een fijne gedachte!

 

Al met al is de speelgoed tablet van Kurio een slimme aanschaf wanneer uw kind dol is op een tablet maar u hem of haar toch wilt beschermen!