Microproducts
Image default
Aanbiedingen

Daten in lockdown, inspiratie!

Toen Mark Rutte aankondigde dat de horeca weer volledig zou sluiten, was dat natuurlijk een domper op je zaterdagavond. Vanaf heden zit lunchen in een koffietentje er even niet meer in, en kan je niet op vrijdagmiddag de werkweek afsluiten bij jouw favoriete bar met je collega’s en een wijntje in de hand. En, ook niet geheel onbelangrijk, waar en hoe ga je nu afspreken met die leuke tinderdate? Een borrel in een restaurantje is nou eenmaal een van de toegankelijkste manieren om een eerste date te plannen. Niet getreurd, hier een paar ideeën om jouw eerste date goed te leren kennen, maar hem niet direct bij jou thuis uit te hoeven nodigen.

Wijn en spijs middag

Veel restaurants in de steden bieden tegenwoordig een drankje-to-go aan. Dit kan koffie zijn, maar in veel gevallen is het ook mogelijk om te kiezen voor een heerlijke warme Glühwein of zelfs een biertje van de tap. Daarnaast kan je bij veel horecagelegenheden ook kleine broodjes of andere hapjes bestellen, welke je al wandelend op kan eten. Zou het niet leuk zijn om zelf een wijn en spijs route te organiseren? Koop een drankje bij de ene horecagelegenheid, en zoek bij een andere tent een hapje bij die goed bij jullie drankjes zou passen! Twee vliegen in één klap, want naast een leuke date sponsor je de horeca ook nog eens. 

Schaatsen

Als de koude temperaturen deze winter aanhouden, mag het misschien wel eens zo zijn dat de schaatsen weer uit het vet gehaald kunnen worden! Schaatsen op natuurijs: wat wil je nog meer. Super gezellig om dit samen met jouw date te doen. En naast romantisch kan je ook nog eens laten zien dat je hartstikke sportief bent. Wellicht is het voor jouw date wel liefde op het eerste gezicht. Of voor jullie allebei en belanden jullie alsnog ’s avonds samen thuis. Zorg bij een date in ieder geval wel altijd dat je hierop voorbereid bent, ook al ga je er niet per se van uit dat jullie samen thuis belanden. Je kan voor de zekerheid bijvoorbeeld een mooi lingeriesetje van Lingerie-Heaven aantrekken. 

Strand

Misschien niet het eerste waar je aan dacht bij het verzinnen van een eerste date, maar is het niet geweldig om een dagje naar het strand te gaan? Door dat jullie onderweg gaan naar het strand zijn jullie druk bezig en heb je ondertussen de tijd om elkaar goed te leren kennen. Doordat jullie on-the-way zijn zal er in ieder geval geen ruimte zijn voor awkward stiltes! Eenmaal bij de kust aangekomen, kunnen jullie heerlijk uitwaaien door het maken van een strandwandeling! 

 

https://www.lingerie-heaven.nl/