Microproducts
Image default
Winkelen

Wegwerpluier minder irritatie

Baby’s hebben luiers nodig. Maar je wilt ze niet gebruiken. Met een zacht katoenachtig materiaal zijn hun wegwerpluiers ontworpen als katoenen luiers met ademend gaas aan de achterkant en zijkanten en super absorberende microvezel. Om voor minder irritatie te zorgen is deze luier ook voorzien van een lekbescherming ter bescherming tegen lekken. Luiers zijn voor baby’s. Voor je billen hebben ze de oplossing met No More Diaper Rash. De eenvoudige manier om luieruitslag te voorkomen is de gebruiksvriendelijke rub-on gel die helder wordt en snel wordt opgenomen, zodat u uw drukke schema kunt doorkomen en voor andere dingen kunt zorgen – zoals uw geestelijke gezondheid. De unieke binnenste barrière strekt zich zachtjes uit rond de dijen en billen van de baby om lekken te voorkomen, terwijl de zachte buitenvoering helpt om de baby comfortabel te houden. Hun pads zijn ontworpen met comfort in het achterhoofd en bevatten geen latex of geurstoffen, dus koop deze luiergroothandel prijs!

Wegwerp hulp gebruiken om verspreiding van micro-organismen te voorkomen

Luiers of luiers zijn een soort doek die op baby’s en peuters kan worden geplaatst als ze niet worden verschoond. Het gebruik van wegwerpluiers voorkomt dat micro-organismen zich ophopen rond de billetjes van de baby. Dit zorgt ervoor dat de baby gezond en comfortabel is om te dragen. Luiers worden over het algemeen gezien als een noodzakelijk kwaad. Met de geavanceerde technologie van vandaag is dat niet het geval! Wegwerpluiers voorkomen micro-organismen. De babyhuid wordt beschermd en er is geen geur voor gênante momenten. Luiers voorkomen dat micro-organismen zich aan de huid hechten en jeuken. Ze voorkomen ook luieruitslag, wat erg pijnlijk kan zijn voor baby’s. Het eerste gebruik van wegwerpluiers die bij een baby worden geplaatst, kan worden beschouwd als een directe toegang van micro-organismen in de darm van de pasgeborene. Wegwerpluiers zijn een reservoir voor micro-organismen die giftige stoffen kunnen produceren en de prevalentie van bloedarmoede en systemische infecties kunnen verhogen.

Met disposable houdt dit de handen schoon

Het gebruik van wegwerpartikelen helpt de handen schoon te houden en de baby droog en comfortabel te houden. Luiers zijn ontworpen om het gemakkelijker dan ooit te maken om je handen schoon te houden. Elke luier is gevoerd met een speciale gel die helpt om geurtjes op te vangen en op te sluiten en ervoor te zorgen dat de babykleding fris en schoon blijft. Wegwerpluiers zijn ontworpen om de gevoelige huid van uw baby te beschermen en droog te houden en zo luieruitslag te voorkomen. Bovendien zijn ze na gebruik gemakkelijk weg te gooien. Met hun wegwerpluiers zal je baby vrij zijn van irritatie en irritatie. De luier wikkelt zich zo strak om het lichaam dat er geen lekkage kan optreden.