Microproducts
Image default
Webdesign

Webdesign Tips: Essentiële Tips Voor een Goed Design van uw Website

Het opschrijven van de specificaties van uw website

U heeft de kans om alles helemaal juist te krijgen wanneer u begint met een nieuwe website. Sla uw specificaties accuraat op in een document om zo te definiëren welke onderdelen toegevoegd moeten worden aan het design en hoe het er uit moet zien.

Als u zelf de inhoud van uw website update, moet u hier op deze manier structuur aan geven. De website moet een weerspiegeling zijn van uw stijl door het persoonlijk, bekwaam en professioneel over te laten komen. Het moet makkelijk te navigeren zijn en niet rommelig over komen. Een erg belangrijk element is het hebben van een mobiel platform die een kolom weergave aanbiedt bij smartphone en mobiele gebruik.

Als uw website is gericht op huidige en potentiële klanten, zijn contact informatie en aanbevelingen belangrijke elementen. De huidige trend is om uw telefoonnummer en e-mail adres te laten zien op elke pagina in plaats van op een enkele pagina, met buttons voor het volgen van u op sociale netwerken. Aanbevelingen hebben grote invloed op uw geloofwaardigheid dus voeg op elke pagina een citaat toe van een journalist of cliënt en presenteer uw grote collectie van aanbevelingen op een aparte pagina.

Nieuwe inhoud kunt u op laten vallen op uw hoofdpagina om zo aandacht te trekken voor uw laatste artikelen. Een ander onderdeel wat vaak updates nodig heeft de spreiding van informatie: waar u de aandacht vestigt op links naar recente blogs, artikelen, verhalen in het nieuws, bestudeerde zaken en beoordelingen die uw werk met cliënten weergeeft inclusief al de geweldige producten en services die u aanbiedt.

Al deze elementen worden samengebracht met een persoonlijk tintje en een sterke positionerende statement op uw hoofdpagina, waar u foto’s van uzelf met een handgeschreven introductiezin of een positionerende omschrijving in een korte zin toevoegt. Dit is belangrijk omdat mensen graag willen weten met wat voor een persoon zij werken.

 

Uw website design

De sleutel tot een goed resultaat is het selecteren van de juiste webdesigner en host. Discussieer uw benodigdheden en verwachtingen met een paar webdesigners. Discussieer de platform opties en offertes. WordPress wordt vaak gezien als het beste platform door webdesigners. Kies iemand met een goede professionele reputatie, ontwerp ideeën die bij u passen en iemand die een werk ethiek heeft waar u zich goed bij voelt. U kunt ook voor iemand kiezen omdat zij u een persoonlijk design aanbieden. Noteer precies elke taak die uw webdesigner zal uitvoeren. SEO is iets waar u over moet beschikken, helemaal wanneer u werkt met een B2C organisatie. De mobiele interface moet ook samengevoegd worden met het design van de website.

U kunt met dezelfde webhosting verder gaan of kiezen voor een nieuw bedrijf. Een vertrouwd lokaal bedrijf die technische ondersteuning biedt, is een goede keus omdat u zo per direct hulp kunt krijgen wanneer u problemen ondervindt. U kunt ook de voorkeur geven aan een klein bedrijf voor de persoonlijke service, in plaats van een groot hosting bedrijf.

SEO

U kunt met een SEO expert praten tijdens de ontwikkelingsfase of u kunt wachten tot op een later tijdstip. Google Analytics geeft u goede opties voor het benchmarken van de prestaties van uw website omdat de pagina’s compleet geoptimaliseerd zijn.

 

Meer weten : bezoek de bron