Microproducts
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Binnenkort wil ik een goedkope website laten maken voor mijn bedrijf. Over dit laatste later in dit blogje meer. Ook ga ik hierin vertellen waar ik mijn website heb laten maken en hoe dit allemaal in zijn werk is gegaan.

Bij SiteToGo goedkope website laten maken

Allereerst ben ik op goedkope website laten maken gaan Googelen in Google. En SiteToGo vond ik bovenaan! Dit vind ik een heel erg belangrijk punt, omdat ik ook graag vindbaar wil worden in de zoekmachine. Daarom besloot ik op deze website te klikken en om hier meer informatie over te lezen. Op de website las ik dat zij websites maken voor een standaard prijs van €450,-. In vergelijking met andere webdesign bureau’s vind ik dit erg weinig. Nu nog kijken of dat de website voorbeelden er ook als goedkope websites uitzien. Ik klikte een aantal door SiteToGo gemaakte websites open en zag dat ze ongelooflijk mooi zijn! Dus het is zeker niet zo dat hier maar €450,- voor betaald is.

Na de voorbeelden gezien te hebben, besloot ik om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Al gauw nam iemand van dat webdesign bureau telefonisch contact met mij op. Hij vroeg enkele dingen over mijn bedrijf en wat voor een website ik wil laten maken. Nadat ik deze vragen had beantwoord, heeft hij het een en ander over hun werkwijze uitgelegd.

Mijn website

Over het goedkope website laten maken van die van mij, leg ik graag nog het een en ander uit. Allereerst nam de website bouwer telefonisch contact met mij op. Hij vroeg mij om mijn wensen over hoe de website eruit moest komen te zien en of dat ik zelf foto’s heb, die op de website mogen komen.

Op basis van ons telefoongesprek heeft hij een prachtige website gemaakt. Ik ben er heel erg blij mee. En men praktijk komt dit heel erg ten goede.

Meer weten : bezoek de bron