Microproducts
Image default
Banen en opleidingen

MERCHANDISER REGIO WEST-VLAANDEREN

Voor onze klant is dit een internationale fabrikant van elektrisch gereedschap, en we zijn op zoek naar een merchandiser om het verkoopteam in West-Vlaanderen te ondersteunen.

Jouw verantwoordelijkheden

In deze vacature ondersteun je voornamelijk veldvertegenwoordigers. U onderhoudt nauw contact met professionele dealers die u veel zullen bezoeken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de demonstratie en introductie van nieuwe producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de introductie van deze nieuwe producten. Daarnaast is het aangaan van langdurige relaties ook belangrijk. U denkt ook met uw klanten mee en biedt oplossingen op maat volgens hun behoeften. Naast het onderhouden van relaties met bestaande klanten, focus je ook op het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingen. De omvang van uw verantwoordelijkheden zal sterk variëren. Zo ben je verantwoordelijk voor: het verzorgen van trainingen en demonstraties, deelname aan beurzen, bezoeken van eindgebruikers en klanten, etc. Ten slotte breng je verschillende marktontwikkelingen in kaart zodat marketing en R&D daar verder op kunnen inspelen.

Jouw profiel

In deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een sterke technische affiniteit. Daarnaast ben je zakelijk georiënteerd. Ervaring in een vergelijkbare functie is een bonus, maar niet vereist. Ben je flexibel, energiek en gemotiveerd? Dan ben je absoluut gekwalificeerd! In deze functie zijn er voldoende carrièremogelijkheden binnen het verkoopteam. Ten slotte beschik je naast Nederlands ook over een goede kennis van het Engels.

Ons aanbod

Je komt terecht bij een groot, stabiel en internationaal bedrijf dat fors zal investeren in zijn ontwikkeling in Europa. In ruil daarvoor ontvang je een competitief ervaringsfunctioneel salaris, aangevuld met een volledig pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bedrijfswagens en jaarlijkse bonussen.

https://www.vindazo.be/vacatures/merchandiser.html