Microproducts
Image default
Aanbiedingen

Vliegenplaag verhelpen middels profesionele Vliegenvangers

Vliegenoverlast is erg vervelend en daar wil je uiteraard zo snel mogelijk van af zijn. Vaak is er sprake van een vliegenoverlast in de zomermaanden Juni, Juli, Augustus en September. De vraag is dan ook wat je er tegen kunt doen om ze ten eerste te weerhouden en ten twee uit te schakelen. Er zijn diverse mogelijkheden. Denk aan kleefstrips, geurstrips, cederhout blokjes etc. Buiten deze mogelijkheden kun je ook kiezen voor zwaarder geschut. Denk aan vliegenlampen, insectenvangers, lokvloeistof en noem maar op. Het is altijd belangrijk om te bekijken wat je precies wilt bestrijden. Vliegenlampen bijvoorbeeld werken voor alle vliegende insecten zoals muggen, motten, wespen enz.

 

Er zijn verschillende Soorten Vliegenlampen, zo is er onderscheid te maken in elektrische vliegenvangers en vliegenvangers met kleefplaat of aanzuiging. Beiden werken zeer goed en effectief. Echter hangt dit wel van de situatie af waarvoor u de vliegenlamp wilt gebruiken. De elektrische bijvoorbeeld is zeer geschikt voor grote ruimten zoals garages, (vee) stallen, grote werkruimten en noem maar op. De vliegenlampen met aanzuiging of kleefplaat zijn weer zeer geschikt in kleine ruimten zoals achter vitrines zoals in ijscozaken of snackbaren, in huis bijvoorbeeld op de slaapkamer, in restaurants, keuken, open keukens en enz. Waarom de vliegenlamp met aanzuiging en kleefplaat geschikt is voor plekken waar consumenten komen en voedsel wordt bewaard of bereid is omdat deze apparaten discreet zijn en geen restjes vlieg achter laten. Waar is de vliegenvanger omhuld met een mooi design waardoor het niet opvalt dat het een muggenvanger betreft.

Ben u dus opzoek naar een handig apparaat om vliegenplagen of muggen overlast te verhelpen? Dan zal een vliegenvanger zeker uitkomst bieden. Deze is van alle markten thuis en zal er voor zorgen dat de vliegen uitgeschakeld worden. Binnen no-time zal de ruimte vliegenvrij zijn, zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen. Klik voor meer informatie over Vliegenvangers.