Microproducts
Image default
Aanbiedingen

Voor elk mentale probleem een oplossing

Voel je je heel gestrest op je werk? Ben je onzeker over wat anderen over jou denken? Durf je niet goed een presentatie te geven of een idee te presenteren? En bovenal: zit dat jouw dwars en pieker jij daar veel over? In dat geval is het verstandig om naar de Piekerpoli te gaan. De Piekerpoli is gespecialiseerd in mensen die mentale problemen hebben daar over piekeren. Bij de Piekerpoli helpen ze je te herstellen door middel van gesprekken met psychologen en therapeuten. Maar eerst, welke psychische problemen behandelen ze bij de Piekerpoli? Dat zijn er een heel aantal, waaronder een tekort aan zelfvertrouwen, slaapproblemen, een negatief zelfbeeld, overspannenheid, een burn-out, faalangst en een zomer- of winterdepressie. Als je een van deze problemen hebt en hier veel over piekert, dan is het slim om in gesprek te gaan bij de Piekerpoli.

 

In 2015 werd de Piekerpoli opgericht door psycholoog Marleen Derks in Zoetermeer. Vervolgens is de Piekerpoli uitgebreid naar andere provincies, waaronder Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Limburg en Utrecht. Dus, woon je in de provincie Utrecht, dan kan je terecht bij psychologen Amersfoort. In de Piekerpoli wordt leehnavasor gewerkt met de KEUZE methode, dat is een effectieve manier om mensen te helpen om te stoppen met piekeren.

 

Het kan lastig zijn om naar de Piekerpoli, of een andere organisatie die helpt met psychische problemen, toe te stappen. Dat komt doordat er jammer genoeg nog steeds een groot taboe is rondom problemen met de mentale gezondheid. Dit is heel verkeerd, als je je arm breekt ga je toch ook gelijk naar het ziekenhuis? Waarom gaan mensen dan niet gelijk naar een psycholoog als ze een depressie hebben? Deels komt dat ook nog omdat er relatief weinig kennis is over mentale problemen, in ieder geval in vergelijking met fysieke klachten. Wacht dus niet te lang en zoek hulp voor mentale klachten, bijvoorbeeld bij een psychotherapeut Leiden van de Piekerpoli.

Meer weten : bezoek de bron