Microproducts
Image default
Aanbiedingen

loopbaancoach van Ucare

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt individuele opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, eigenschappen , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de geschikte job te vinden? Wat is mijn passie? Hoe hanteer ik mijn kwaliteiten optimaal. Een beantwoording op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ZZP’ers en carrièremannen– en lady´s.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Terugkom-moment waarbij u tezamen een Afzonderlijk OntwikkelingsPlan opstelt (POP). Een POP-plan is gericht op de lange tijdsspanne. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderszijds kijkt u ook verder.
Ricocheren genomen acties, aanpassingen, verbeterpunten.

Individueel gesprek met uw loopbaan trainer
Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een jobcoachingtraject volgen
Doe-opdrachten uitvoeren

Stap 4

Stap voorwerpen

Afrondingsfase – Hebben we de doelstelling behaald?

Intakegesprek – Wat kunt u  van Loopbaanbegeleiding verwacht?

Stap 3

Einddoelstellingen evalueren
Veranderingen doorvoeren

Kennismaking met uw carrière trainer
Verduidelijking aanpak
Verwachtingen en beweegredenen bepraten
Bepraten van leer- en werkervaringen
Doeleinden bepalen
Doe-opdrachten opzetten

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk procesverloop  bij een vestiging bij u in de buurt. De stappen van het proces:

Stap 2

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële ambiance, de schematische opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Werk test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de bruikbare beroep voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de handige kant op met uw carrière? Als u vragen heeft wat betreft uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Carrière

Hoe kunt u zich verbeteren in uw functie, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u wilt meer uit uw carrière halen. Maar hoe doet u dit?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Jobcheques

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

Woont u mits Belg in Wallonië en werkt u in Vlaanderen of Brussel?
Dan heeft u géén recht op loopbaanbegeleiding. Wallonië is immers een deelstaat en geen ander land dat tot de EU of EER behoort. De Vlaamse Landbewoners is niet bevoegd om regelgeving uit te schrijven voor inwoners van Wallonië.

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan bekomt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Wat als mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op jobcheques.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Wij beseffen dat u het fijn vindt om te nakijken of u in het bezit bent van een officiële jobcheque. De echte jobcheques kan u identificeren aan:

Mits u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wilt u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor kosteloos kennismakingsgesprek.

Heb ik recht op jobcheques mits ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques reserveren. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw periode van verbrekingsvergoeding.

 Wat mits ik mijn job cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de jobcheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur professionele loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het standaard tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te bijstaan bij bewerkingen in uw leven. Heeft u moeite met hervormingen in uw werk of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat advies geleidt u bij het vinden van een beantwoording op uw vraag. Samengevat, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met loopbaancheques, een procesverloop levert antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 

Meer weten : bezoek de bron