Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Plafondlampen

Plafondlampen: voor ieder wat wils

Soms ben je echt toe aan nieuwe plafondlampen. Het klinkt u misschien gek in de oren, maar zo voelt het echt. Zo overkwam het mij en mijn echtgenote vorig jaar. We wilden het hele huis een nieuwe sfeer geven. Onze inrichting was een beetje die van een omaatje. We hebben vele eikenhouten meubelen en onze banken, stoelen en vloerkleden waren ook wat oubollig. Tegenwoordig zie je deze huisinrichting alleen nog maar bij mensen boven de zeventig. Wij hadden de stijl min of meer van onze ouders overgenomen en we hadden er nog nooit kritisch bij stilgestaan. Maar vorig jaar overviel ons ineens een gevoel van sleur ten opzichte van ons eigen huis. We wilden een nieuwe boost in onze huiskamer en onze slaapkamers, en snel ook! Daarom zijn we gestart met een complete restyle van ons huis. De eikenhouten meubelen konden natuurlijk niet zomaar de deur uit, omdat het allemaal erfstukken van onze grootouders zijn. Maar we hadden een oplossing om deze oude dingen te combineren met moderne items. De gebloemde vloerkleden maakten plaats voor kleden met geometrische dessins. De combinatie was werkelijk verrassend en verfrissend. Maar onze oude kroonluchters moesten toch echt hun laatste rust vinden in de afvalbak. We houden wel van een beetje retro, maar de kroonluchters waren nu een brug te ver. Daarom gingen we op zoek naar nieuwe plafondlampen. Dit bleek echter nog best een lastige klus te zijn. Waar vind je vandaag de dag nog plafondlampen naar je smaak? Plafondlampen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, maar je kunt ze niet overal vinden. De Zweedse meubelgigant wist ons in elk geval niet tevreden te stellen. De plafondlampen die ze daar hebben zijn heel erg standaard. Iedere Nederlandse huiskamer heeft ze al. Daarom wilden we een andere oplossing. We wilden unieke plafondlampen, geen massaproducten. We zijn om die reden gaan zoeken op het internet en kwamen uit bij Direct Lampen.

Plafondlampen online

Eerst zochten we op marktplaats en natuurlijk hebben we ook de kringloop geprobeerd. Maar de plafondlampen op die plekken zijn nu eenmaal van een mindere kwaliteit of al zwaar gebruikt. Daar houden we niet van, dus we hebben besloten dat we toch echt nieuwe plafondlampen wilden. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen op de site van directlampen.nl. We waren verbijsterd door het gigantische aanbod. Ze hebben niet alleen plafondlampen, maar ook vloerlampen, tafellampen, kinderlampen, wandlampen, bureaulampen, booglampen, hanglampen, schemerlampen, noem maar op. We waren er van overtuigd dat we op deze site wel geschikte plafondlampen zouden vinden. We hadden ze nodig voor de volgende ruimtes:

  • de voorkamer, boven de salontafel
  • de achterkamer, boven de eettafel
  • de keuken, voor boven de bar
  • de grote slaapkamer
  • de kleine slaapkamer
  • de bijkeuken

Deze kamers hadden voorheen namelijk stuk voor stuk lelijke en oubollige plafondlampen. Op de site van directlampen.nl zochten we een stel plafondlampen die wel een retro uiterlijk hadden maar toch modern waren. En ja hoor, we vonden al gauw een heleboel exemplaren die helemaal aan onze wensen voldeden. Het was zelfs nog moeilijk kiezen door al die leuke soorten!

Direct lampen

De service van directlampen.nl is ideaal. We hadden uiteindelijk een prachtige verzameling plafondlampen gekozen en we plaatsten direct de bestelling. Er waren geen verzendkosten meer nodig, een fijne meevaller. Omdat we vrij vroeg in de middag hadden besteld, kregen we de producten de volgende dag al thuisbezorgd. Dat was ideaal voor ons! De site heet ‘directlampen’ maar je krijgt de lampen dan ook echt direct! Toen we ze uitpakten wisten we dat we de goede keuze hadden gemaakt. De plafondlampen waren stuk voor stuk mooi en van een goede kwaliteit. Ze waren met de pakketbezorging ook heelhuids overgekomen. We hebben alle plafondlampen snel opgehangen. In de voorkamer hangt een mooie retro lamp met allerlei tierlantijntjes, in de achterkamer hangt een rode klassieke lamp. In de keuken hebben we een eenvoudige witte lamp en in de bijkeuken hangt hetzelfde model. In de grote slaapkamer hangt een geweldig gevaarte aan het plafond. Onze slaapkamer is verder vrij eenvoudig dus hij kon het wel hebben! De kleine slaapkamer heeft een mooi retro modelletje gekregen. We zijn nu helemaal tevreden met ons nieuwe interieur. De lampen waren helemaal niet zo duur, dus de restyle heeft ons ook geen rib uit het lijf gekost. We zijn vooral blij dat we ons hebben ontdaan van die lelijke en oubollige kroonluchters. Ons huis straalt nu rust en ruimte uit, en de lampen passen perfect bij de rest van de meubels en de kleden. Voorlopig zijn we helemaal op ons gemakje in ons eigen huis. Onze visites hebben ons ook al veelvuldig gecomplimenteerd met onze nieuwe lampen. Vooral het grote gevaarte in de slaapkamer valt in de smaak bij iedereen. Wij vinden hem zelf ook uniek en prachtig, maar we vinden al onze andere lampen ook heel mooi. We weten dat het niet makkelijk is om mooie plafondlampen uit te zoeken, en daarom willen we iedereen aanraden om te gaan kijken op directlampen.nl. Deze site heeft namelijk echt voor ieder wat wils! De lampen zijn heel overzichtelijk onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je gericht kunt zoeken. Dus als je ook bezig bent met een restyle, wanhoop niet als je niet meteen de goede lampen kunt vinden! Bij directlampen.nl profiteer je van een groot aanbod, lage prijzen en een ideale service. Blijf dus niet langer in die bureaustoel zitten en profiteer nu. Wij gaan nu gauw weer gezellig boekjes lezen onder onze nieuwe verlichting!

Meer weten : bezoek de bron