Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Ongekende mogelijkheden met de gietvloer

Zoekt u een nieuwe vloer voor in de woonkamer, slaapkamer of juist voor in de keuken? Voor al deze ruimtes kunt u gebruik maken van de gietvloer. Dit artikel is bedoel om u meer te vertellen over voordelen van de gietvloer. Door deze voordelen is de gietvloer steeds verder in populariteit gegroeid. Lees dit artikel als meer over de gietvloer wil weten.

Voor elke ruimte geschikt

De hoge kwaliteit gietvloeren die wij leveren bestaan uit verschillende lagen. Eerst brengen we een stevige ondervloer aan en vervolgens wordt er een primer aangebracht. Nadat de vloer gegoten is wordt het afgewerkt met een dunne coating laag. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf bepalen hoe de vloer er uit komt te zien. U kunt zelf de kleur en patronen aangeven bijvoorbeeld. U kunt u het ook zelf doen. Kijk eens op gietvloer doe het zelf. Op deze pagina vind u meer informatie.

Nog meer voordelen

Naast de vele mogelijkheden biedt de gietvloer nog meer voordelen voor u. Wellicht weet u het al maar de gietvloer gaat ook zeer lang mee. Hierdoor kunt u er jarenlang van genieten. Daarnaast worden de vloeren naadloss gelegd zodat er geen rommel of vocht doorheen kan komen. Daarom is de gietvloer ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Kijk via de links op onze website en ontdek alles over de kunststof gietvloer. U kunt de mogelijkheden ook eens bij onze showroom bekijken.

Meer weten : bezoek de bron