Klassieke en moderne sierhekwerken laten ontwerpen

Bij een gespecialiseerd bedrijf kunt u zowel klassieke als moderne sierhekwerken laten ontwerpen. Alles wordt volledig op maat gemaakt. Het ontwerp wordt dan gemaakt aan de hand van persoonlijke ideeën en natuurlijk de mogelijkheden. Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met technische aspecten zoals veiligheid, gewicht, weerstand tegen roest, de fundering en de rigiditeit. Dit ontwerp wordt dan vervolgens uitgetekend met behulp van Autocad, een technisch tekenprogramma. Zo kunnen de tuinpoorten en sierhekwerken op maat heel precies uitgetekend worden.

Automatisering van tuinafsluitingen en tuinpoorten

Het is natuurlijk zeer handig als u niet de auto uit hoeft om de poort open te maken. Daarom laat u de sierhekwerken, tuinpoorten en andere goedkope tuinafsluitingen automatiseren. Er zijn verschillende manieren om tuinpoorten te automatiseren. Dit kan voor draaipoorten, schuifpoorten en garagepoorten. Ook kunnen er parlofoon- en video-installaties aangesloten worden. Hierbij wordt altijd gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Ze moeten natuurlijk lang mee gaan en zijn er voor uw comfort, voor een leven lang. En dat is natuurlijk waar u naar op zoek bent.

Een anti-corrosie behandeling voor tuinpoorten, sierhekwerken en tuinafsluitingen

Als u overgaat tot tuinpoorten kopen, is het van belang dat de poort voor lange tijd mooi blijft. Het is zonde als deze gaat rotten of als de lak loslaat. Om een lange levensduur te verzekeren is een anti-corrosiebehandeling van sierhekwerken of tuinafsluitingen zeker van belang. Om roest te voorkomen, kunnen de tuinpoorten behandeld worden met twee technieken. Zo kunt  u ze thermisch laten verzinken. Hierbij wordt het materiaal ondergedompeld in een bad met gesmolten zing van 450 graden Celsius. Ook kunt u de poorten laten metaliseren. Hierbij wordt een zink-aluminium beschermlaag aangebracht. Op deze manier blijven uw tuinafsluitingen langer mooi.

Meer weten : bezoek de bron