Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Heerlijke warmte door kachels

Kachels

Als specialist in kachels levert Haardencentrum Hoevelaken niet alleen de meest exclusieve hout- en gaskachels maar kunt u ook bij ons terecht voor advies en installatie. Ons eigen installatie team plaatst elke kachel vakkundig en tegen een scherpe prijs. Kies uw kachel op onze site en vertrouw op de professionele installatie door Haardencentrum Hoevelaken.

Haardencentrum Hoevelaken is het goede adres voor de aankoop van een nieuwe haard of kachel. In onze showroom staan de modernste showmodellen opgesteld. Kachels met of zonder schouw. Uw budget en woninginrichting bepalen mee welk type haard het voor u wordt. Bekijk de modellen eerst op onze site.

Voor Haardencentrum Hoevelaken is het na de plaatsing van een van onze kachels nog niet afgelopen. Wij kennen ook een erg goede service als het gaat om het reinigen en onderhouden van uw kachels. U kunt hiervoor te allen tijde een afspraak maken via onze site of de telefoon.

‘De kamer waar wij met het gezin de meeste tijd rondbrengen is de grote woonkeuken. Maar daar kan het in het najaar en de winter berenkoud zijn. Daarom hebben we een gaskachel aangeschaft. De installatie was heel snel gedaan met uitstekende service. Jaarlijks komt er een onderhoudsteam om de kachel te controleren,’ aldus Greet.

Het voordeel van een kachel is dat deze, in tegenstelling tot haarden, zonder ombouw geplaatst kunnen worden. Terwijl een kachel evenveel warmte en gezelligheid met zich meebrengt en ook nog eens goedkoper en makkelijker te plaatsen is. Twijfel daarom geen seconde en koop een kachel bij Haardencentrum Hoevelaken. Kijk nu op Onze site voor meer informatie.

Niets verhoogt de ambiance in uw woning meer dan een nostalgische kachel van Haardencentrum Hoevelaken. U kunt bij ons kiezen uit hoogwaardige gasgestookte of houtgestookte kachels die niet alleen uw huis aangenaam warm houden maar ook een ware aanvulling op uw interieur zijn. Op onze site kunt u het rendement van onze kachels bekijken.

Volledige service is waar u op kunt rekenen als u uw kachel of kachels bij ons bedrijf koopt. Wij beschikken over vakkundige en ervaren installateurs, die uw door ons geleverde kachel met de juiste voorzorgsmaatregelen bij u thuisbezorgen en klaar voor gebruik maken. Neem een kijkje op onze website voor meer over onze kachels en klantenservice.

Ons bedrijf bevat een ruime keuze in kachels op zowel gas als hout. Zoekt u bijvoorbeeld een kachel die u aan de muur kunt hangen? Of juist eentje die kan draaien? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ook voor klassieke en moderne kachels. Loopt u eens binnen voor een vrijblijvend advies.

Heerlijke warmte door kachels

Stijlvolle hout- en gasgestookte kachels worden in allerlei designs verkocht door ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor houtkachels waarin het haardvuur dankzij het grote, glazen voorpaneel prachtig te zien is, maar ook voor een ingetogener model zijn wij het adres. Waar u ons kunt vinden, is te lezen op onze website.

Zoekt u een strakke, moderne kachel, of bent u meer een liefhebber van klassieke kachels en haarden? Bij ons bedrijf vindt u het allemaal. Op onze website vindt u foto’s van tal van fraai ingebouwde kachels zodat u direct een beeld krijgt. Ook nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Een sfeervol brandende kachel is het middelpunt van uw woning. Geniet van knisperend houtvuur in een echte houtgestookte kachel. Of kies voor gemak en sfeer van een gaskachel. Welk type u ook zoekt, bij ons bedrijf vindt u een uitgebreid assortiment kachels. Op onze website en in onze showroom vindt u de mooiste collectie kachels.

Kunt u ook zo genieten van een gezellig vuur, brandend in een kachel? Kom dan eens langs in de showroom van ons bedrijf of bekijk onze website. Onze hout- en gaskachels geven u die gezellige en aangename warmte die alleen een kachel kan geven. Ga naar onze showroom en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Volledige service is waar u op kunt rekenen als u uw kachel of kachels bij ons bedrijf koopt. Wij beschikken over vakkundige en ervaren installateurs, die uw door ons geleverde kachel met de juiste voorzorgsmaatregelen bij u thuisbezorgen en klaar voor gebruik maken. Neem een kijkje op onze bedrijfswebsite voor meer over onze kachels en klantenservice.

Bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u het grootste aanbod aan kachels. Wij bieden zowel gaskachels als houtkachels. Een gaskachel is praktisch en geeft snel veel warmte af. Een houtkachel voorziet uw woning van een unieke sfeer. Al onze kachels zijn bovendien modern, veilig en worden door ons deskundige personeel bij u thuis geinstalleerd.

Kachels gemakkelijk zelf installeren

Wilt u een kachel, maar weet u nog niet welke? Neem dan een kijkje op onze bedrijfswebsite. Ons bedrijf heeft een zeer ruim aanbod aan kachels. Alle soorten, merken en maten zijn via ons bedrijf verkrijgbaar. Kom gerust een kijkje nemen in de showroom. Bij twijfel of vragen, we staan voor u klaar.

Een haard die bij u past vindt u bij ons bedrijf. Wilt u liever een modern of een klassieke kachel? U vindt alle kachels op onze bedrijfswebsite. Wij komen bij u thuis om de kachel te plaatsen. Ook regelen wij eventueel het onderhoud. Alles op een adres dus, hoe gemakkelijk is dat?

Een kachel tijdens de koude dagen, wie wilt het niet? De warmte, uitstraling en gezelligheid voegen een hoop toe aan het huishouden. Niet elke regio heeft een winkel waar zij goede, kwaliteitsvolle kachels aanbieden. Daarom is er Haardencentrum Hoevelaken. Zij kunnen u perfect helpen bij het kiezen van een kachel. Kom langs of kijk alvast op onze bedrijfswebsite.

Na een bezoek aan de showroom of aan de bedrijfswebsite van Haardencentrum Hoevelaken, zult u er van overtuigd zijn dat ook voor uw inrichting en stijl een kachel te verkrijgen is. De kachels van Haardencentrum Hoevenlaken zijn voor zowel de klassieke als de moderne inrichting te verkrijgen en laten uw woning baden in sfeer en warmte.

Meer weten : bezoek de bron