Glazen Huis

De term glazen huis, is misschien niet zo positief bedoeld, toch woont uiteindelijk iedereen in bepaalde mate in een huis van glas. Want glas is erg decoratief en omdat er zoveel mogelijkheden zijn om glas te bewerken, kun je er thuis een rustieke of kunstzinnige sfeer mee creëren.

Glazen entree

 

Stelt u zich eens voor, u steekt de sleutel in de voordeur. In de voordeur heeft u glas-in-loodglas laten zetten. Of u heeft er een mooie afbeelding op laten graveren. Bijvoorbeeld van een bloemenrank of misschien wel uw eigen naam of afbeelding dat verwijst naar uw achternaam. Uw naam is bijvoorbeeld Molenaar. Dan staat een gegraveerde afbeelding van een molen toch prachtig in het raam van uw voordeur. Of misschien heeft u een mooie glaspui naast uw voordeur waar u de afbeelding in heeft laten zetten. Het voordeel is niet alleen dat u een originele entree heeft, maar ook dat u geen direct inkijk meer heeft. U betreedt de hal waar u tegen een van de wanden glas appliqué heeft laten plaatsen. U maakt meteen een kunstzinnig statement wanneer u gasten in uw woning ontvangt.

Glazen keuken

U begeeft zich in de keuken. Als keukenachterwand heeft u een spiegel, of een glazen wand met een tint of afbeelding. U heeft een mooie foto van uw favoriete vakantiebestemming op het glas laten printen. Nooit eerder was koken zo’n ontspannende bezigheid en bovendien is uw keuken snel weer schoon. U kijkt naar buiten. De zon schijnt fel, maar het isolatieglas met de speciale coating houdt de hitte buiten.

Glazen woonkamer

Het is avond en u wilt met uw geliefde romantisch genieten op de bank met een goed glas wijn. De ramen in uw woonkamer hebben een vlakverdeling. De ruitjes maken het extra gezellig in de woonkamer. U geniet op en top, want de vlakverdeling zit tussen de glasplaten in, waardoor u zo klaar bent met ramen lappen.

Glazen badkamer

U gaat naar bed en wilt zich nog eerst douchen. De badkamer heeft een douchecel met gebogen deuren. Het bespaart ruimte en staat erg luxe. U heeft zich gedoucht en borstelt voor de spiegel uw haar door. Omdat uw spiegel verwarmd is, hoeft hem niet eerst droog of schoon te vegen.

Glazen slaapkamer

In de slaapkamer komt u helemaal tot de rust. Uw kledingkast is verborgen achter een glazen schuifwand. En voor u het weet valt u in een diepe slaap om de volgende morgen weer fris en fruitig wakker te worden in uw ‘glazen huis’.


 

Meer weten : bezoek de bron