Microproducts
Image default
Winkelen

Weekendje weg naar Vlaardingen

Met je partner gezellig naar Vlaardingen

Vlaardingen heeft een schitterende ligging, direct aan de Nieuwe Maas. De geschiedenis van de stad gaat terug tot in het late stenentijdperk. Dit betekend dat de stad Vlaardingen in zeer rijke en interessante geschiedenis heeft. De stad leefde vroegen vooral van de visserij. Op het Grote Vissersplein vindt u een monument van Govert van Brandwijk. Dit monument is ter herinnering aan de vissers die op zee hun leven lieten.

Vlaardingen is rijk aan gezellige cafés met leuke sfeervolle terrasjes waar gezelligheid nog voorop staat. Ook voor de winkelliefhebbers heeft Vlaardingen een variatie aan leuke winkels.

Vlaardingen is een typische stad die veel variatie bied en waar de rust nog heerst. Vooral de watersport liefhebbers komen in deze stad aan hun trekken. De stad is uitermate geschikt voor een dagje shoppen of een gezellig weekendje weg.

Ook typisch voor een gezellig weekendje met je partner is het bezoeken van een sexshop in Vlaardingen. Koop iets leuks voor elkaar om het in de avond extra spannend te maken. 

In Vlaardingen gaan rust, natuur, uitgaan en winkelen hand-in-hand, een echte aanrader! Wist u dat Vlaardingen ook wel de haringstad van Nederland wordt genoemd?

 

Meer weten : bezoek de bron