Microproducts
Image default
Winkelen

Hippemamashop: online webshop voor kinderen

Hippemamashop: alles voor je baby

De Hippemamashop is de digitale winkel waar moeders en óók vaders zichzelf heerlijk kunnen laten gaan. De Hippemamashop biedt een uitgebreid aanbod aan leuke, hippe en handige artikelen gericht op het belangrijkste in je leven: de kleine man of vrouw. De meeste producten zijn ontworpen voor kinderen tot 4 jaar, maar ook aan mama is gedacht door middel van leuke fotolijstjes en cadeaubonnen. Want, zeg nou zelf, als je een kind hebt gekregen wil je eigenlijk alleen nog maar leuke dingen kopen voor deze kleine spruit. De Hippemamashop begrijpt dit uit eigen ervaring en heeft daarom een prachtig assortiment opgesteld van kwaliteitsartikelen voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Voor u kind alleen het beste van het beste! We hebben twee jaar geleden een dochter gekregen. Het was het eerste kindje van mijn man en ik. Al snel kwam ik erachter dat ik veel waarde hechtte aan een mooie inrichting van de babykamer en leuke kleding voor onze kleine. De aankopen die ik doe, zijn dan ook voornamelijk vanuit eigen belang. Wat heeft onze dochter aan hippe fotolijstjes van Woezel en Pip of een shawl van het merk Lief? Ik snap dat het vooral zelfvervulling is, maar haal er wel heel veel geluk uit. Ik slaap bijna liever in de babykamer, dan in onze eigen kamer. Mooie roze kleuren en roze tierelantijntjes aan de muren. In onze slaapkamer kan ik dat niet doen. Meneer, heeft namelijk ook een mening over een goede inrichting. Helaas. De kinderkamer kan daarom volledig gevuld worden door de artikelen van de Hippemamashop. Via de website bestel ik snel de producten die ik wil hebben. Dit proces is simpel en helder:

 • ik plaats de artikelen in de winkelwagen
 • ik kom erachter dat ik iets teveel heb geselecteerd en verwijder een aantal artikel om de goede vrede te bewaren
 • ik reken af aan de hand van 4 stappen
  1. Invullen van het factuuradres
  2. Verzendingsmethode kiezen
  3. Betalingsoptie selecteren
  4. Bestelling controleren
 • ik wacht een dag en in de meeste gevallen heb ik de bestelling binnen

Vervolgens kunnen we een modeshow houden met de nieuwe kleren en als tegenprestatie krijgt ze een aantal leuke speeltjes om mee te spelen.

Hippemamashop: online webshop voor kinderen

Naast spullen voor de babykamer en hippe kinderkleding verkoopt de Hippemamashop nog veel andere artikelen in verschillende categorieën. Via de website kun je al deze producten bekijken en bestellen. De volgende categorieën worden onderscheiden door deze fantastische kinderwebshop.

 • Speelgoed
 • Onderweg
 • Thuis
 • Verzorging
 • Cadeau
 • Nieuw

De laatste categorie is vooral voor mij zeer interessant. Ik ken het assortiment van de Hippemamashop inmiddels uit mijn hoofd. Bijna elk product zit in mijn hoofd en heeft al eens op het verlanglijstje gestaan. Bijna elk product, omdat het nog niet heel veel zin had om spullen te kopen voor een jongen. Die barrière is echter ook verbroken. Ik ben namelijk weer zwanger en vorige week hebben we te horen gekregen dat we een jongetje krijgen. Fantastisch nieuws. Ik kan al niet wachten om met de babykamer aan de slag te gaan. Mooie blauwe kleuren en veel mannendingen, die eigenlijk heel vrouwelijk zijn. De Hippemamashop zal zeker de plek zijn waar ik bijna alle producten voor onze aankomende baby zal bestellen.

Nieuw verlanglijstje voor de toekomstige baby

Er zijn verschillende manieren om de producten af te rekenen bij de Hippemamashop. Het is mogelijk om te betalen via iDeal, maar je kunt ook kiezen voor de volgende opties:

 • bankoverboekingen
 • betalen naar ontvangst
 • MisterCash en SofortBanking voor Belgische klanten

Men name over de optie om te betalen na ontvangst ben ik zeer te spreken. Via MultiFactor worden je gegevens gecontroleerd waarna de bestelling wordt goedgekeurd. Binnen 2 dagen, na de levering, ontvang je een factuur om de bestelling te betalen. Ideaal om dat ene koopje nog net te bestellen op het einde van de maand terwijl het salaris van mijn man nog niet binnen is. Het klinkt verschrikkelijk, maar het is gewoon heel handig. Zolang het maar verantwoord blijft. Ik heb vorige week de laatste bestelling geplaatst bij de Hippemamashop. Net voordat het nieuws bekend werd over onze aanstaande zoon, bestelde ik nog een aantal leuke shirtjes en broekjes van Lief! Dit merk is de koploper op het gebied van babykleding en biedt fantastische kleding aan. Ik geniet van deze kleren. Sinds die bestelling, en na het grote nieuws, heb ik heel veel gezocht op de Hippemamashop naar de mooiste artikelen voor onze aanstaande jongen. De hele verlanglijst staat bijna vol met fantastische producten. De meeste kleding zal ik direct bestellen na de bevalling. Ik zal vast een verzoek bij het ziekenhuis neerleggen voor een laptop met internetverbinding. Voor jongens biedt de hippemamashop ook zeer veel mogelijkheden in de vorm van kleding, speeltjes en leuke artikelen voor in de babykamer. Heb je interesse gekregen in de artikelen van deze unieke website? In dat geval kan je via hippemamshop.nl op de website komen van dit bedrijf. Via het navigatiesysteem navigeer je snel door de verschillende categorieën en vervolgens kan een selectie maken op basis van kleur, prijs, merk en maat. Je vindt binnen korte tijd het product waarna je op zoek bent. Ik ben een beetje bevooroordeeld, maar ik vind het de beste winkel voor het aanschaffen van artikelen voor baby’s, peuter en kleuters. Geniet van je kind in de mooiste kleren tegen betaalbare prijzen. Bekijk de website en bestel jouw favoriete speelgoed en haaraccessoires.

Meer weten : bezoek de bron