Inbouw wijnbewaarkast met edelstalen deur

De Liebherr UWKes 1752 GrandCru koopt u bij Cavepromotor met deskundig advies, ‘laagste prijsgarantie’ en 7 jaar fabrieksgarantie. Dat is nog eens een binnenkomer denkt u wellicht. Dat is ook zo, want als u op zoek bent naar een onderbouw wijnbewaarkast, dan is de UWKes 1752 een mooi toestel waarin u 46 wijnen kunt bewaren. U bepaalt uiteraard wat de temperatuur is in deze wijnwaarkast. U kunt variëren tussen 5°C en 20°C. Wanneer u de wijn wilt bewaren op keldertemperatuur dan zit u rond de 12°C goed. De wijnbewaarkast zelf zorgt de juiste luchtvochtigheidsgraad, filtert omgevingsgeuren uit de lucht via het actieve koolfilter en heeft UV-werend glas. Deze wijnbewaarkast begint automatisch te ‘piepen’ wanneer u de deur te lang open laat staan. De UWKes 1752 heeft 4 legniveaus waarvan er 3 zijn gemonteerd op een telescopische rails. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de wijnen te bekijken. U kunt de wijnen na het openen van de deur naar u toe trekken. Dat is het voordeel van de telescopische rails.

De UWKes 1752 is uitgevoerd in een zilverachtige metalen behuizing. Na het inbouwen in uw keuken- of ander meubel ziet u alleen nog de deur. Deze is gemaakt van edelstaal en heeft een degelijk handvat wat kwaliteit uitstraalt.

Het aanschaffen van de Liebherr UWKes 1752 GrandCru via Cavepromotor heeft additionele voordelen. Standaard heeft u twee jaar fabrieksgarantie, maar doordat Cavepromotor u een online link stuurt kunt u volledig kosteloos de garantie met 5 jaar verlengen. Daarnaast is het zo dat u bij de aankoop een wijncadeaubon krijgt. Deze kunt u besteden bij Wijnpromotor waar de oorsprong van Cavepromotor ligt. Cavepromotor is ontstaan nadat Wijnpromotor er achter kwam dat klanten mooie wijnen kopen, maar deze vaak op een ‘verkeerde’ manier bewaren en serveren. Cavepromotor is op zoek gegaan naar een oplossing en is uiteindelijk de samenwerking aangegaan met Liebherr.

Offerte aanvragen

Meer weten : bezoek de bron