Aanhangwagen keuring zegt iets over onderhoud en reparatie

Een keuring van uw aanhangwagen kan gepaard gaan met onderhoud of reparaties. TOSCON kan dit allemaal voor u regelen. Zij stellen een overzichtelijke offerte op, zodat u zelf kunt beslissen of u een reparatie wilt laten uitvoeren. Voor het onderhoud en de reparatie kunt u bij TOSCON niet alleen terecht voor het remsysteem en de assen, maar ook voor een autolaadkraan, een cargofloor zelflossende vloer en een laadlift. Informatie over de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhangwagen kan op uw verzoek digitaal worden opgeslagen, zo kunt u er overal over beschikken.

Aanhanger laten keuren door gediplomeerde specialisten

Gediplomeerde specialisten van TOSCON voeren graag een keuring van uw aanhangwagen uit. Zij zijn specialist op dit gebied. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren en onderhoud te plegen aan een aanhangwagen. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

Het jaarlijks keuren van een aanhanger voorkomt boetes en defecten

Ieder jaar is een keuring van uw aanhangwagen verplicht. Vergeet dit dan ook niet. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

Meer weten : bezoek de bron