Microproducts
Image default
Toerisme

Visum Australië voor werkvakantie

Van over de hele wereld reizen ieder jaar opnieuw heel veel mensen naar het prachtige en uitnodigende Australië. Om Australië binnen te mogen dient u echter te beschikken over een visum. In principe bestaan er twee verschillende soorten elektronische visa voor mensen die Australië willen bezoeken. Er is het zogenaamde werkvisum, maar daarnaast is er ook een gewoon visum voor toeristen. Hoewel de voorwaarden en de mogelijkheden van beide visa eigenlijk weinig verschillen ten opzichte van elkaar is het toch bijzonder belangrijk om te kiezen voor het juiste visum. Wilt u meer weten? Lees dan zeker en vast dit artikel.

Hoelang in Australië verblijven met visa Australië?

0f u nu gewoon op vakantie gaat naar Australië of u er daadwerkelijk gaat werken, in principe zijn de mogelijkheden van het elektronische visum in beide gevallen nagenoeg dezelfde. Zowel voor toeristen als voor professionelen geldt namelijk dat men gedurende drie maanden in Australië mag verblijven. Het is in bepaalde gevallen mogelijk om langer in Australië te verblijven, maar daar zult u expliciet toestemming voor moeten aanvragen. Het is aan de Australische immigratiedienst om te bepalen of deze uitzondering al dan niet wordt toegestaan.

Visum Australië aanvragen voor professionelen

Indien u wil werken in Australië dient u aldus een visum aan te vragen. Om dit visum toegekend te krijgen moet u voldoen aan verschillende voorwaarden. De eerste voorwaarde heeft betrekking tot de leeftijd van de aanvrager. Deze mag de leeftijd van 75 immers niet overstijgen. Daarnaast wordt het visum uitsluitend toegekend wanneer de aanvrager afkomstig is uit één van de verschillende ondersteunde landen. Is dat niet het geval, dan kan het visum Australië geweigerd worden en dient u misschien wel een gewoon traditioneel visum aan te vragen.

Meer weten : bezoek de bron