Heart to get sieraden kopen

Microproducts

Het merkt Heart to Get gaat een andere slag in dan de meeste merken en dat is dat ze juist minimalisme erg belangrijk vinden. Waar andere merken veelal schreeuwen om aandacht is dat bij Heart to Get juist niet het geval. Het Nederlandse sieradenmerk heeft haar inspiratie van de vele symbolen en culturen op de aarde. Heart to Get moet daarom ook een positieve uitstraling met zichzelf meebrengen. Dit alles in de slogan vastgesteld als ‘touching jewelry’

 

Armbanden

De armbanden van Heart to Get zijn gemaakt uit zilver of goud. Van de gouden soort kun je kiezen tussen geel goud of rosé goud. Verder kun je van verschillende symbolen gebruik maken bij de armband.

 

Kettingen

Kettingen kunnen vaak een erg om aandacht vragen, maar dit is bij Heart to Get ook op de minimalistische manier gedaan. Ze hebben een mooie uitstraling wat bij ieder ouftift gebruikt kan worden. Net als de andere sieraden van Heart to Get zijn de kettingen ook ambachtelijk gemaakt.

 

Naast de verschillende symbolen waar je uit kunt kiezen zijn ze ook te verkrijgen met je eigen initialen of je eigen naam.

 

Ringen

De focus ligt bij Heart to Get minder op het gebied van de ringen, maar ook dit zijn zeker sieraden om over na te denken om aan te schaffen als je van de minimalistische uitstraling van het merk houdt. Zo kun je de ringen in bijvoorbeeld een hart vorm krijgen of een ster vorm. Wel is er minder beschikbaar op het gebied van ringen.

 

Oorbellen

Voor de oorbellen zijn meer vormen beschikbaar dan voor de ringen. Je kunt deze dus naast de kettingen en armbanden zetten in de hoeveelheid symbolen die ervoor beschikbaar zijn.

 

Hoe duur zijn Heart to Get sieraden?

Heart to Get armbanden zijn te krijgen voor rond de 40 a 50 euro en de kettingen voor 40, 50 of 60 euro hierbij ligt het uiteraard aan de soort. De ringen kun je kopen voor ongeveer 20 euro en voor de oorbellen zul je tussen de 30 en 40 euro betalen voordat je ze kunt dragen.

Meer weten : bezoek de bron