Kan uw marketing wel een lichtpuntje gebruiken? Kies voor LED reclame!

Marketing is groter dan ooit. En dat komt mede doordat er steeds meer media beschikbaar zijn. Zo heeft u tegenwoordig de keuze uit veel verschillende soorten LED reclame. Met led reclame van een specialist als 3TAC bent u altijd zichtbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor led letters, die aan de gevel van uw bedrijf kunnen worden bevestigd. Of u kiest voor een led scherm, dan op alle gewenste plekken kan worden opgehangen. Door led reclame bent u altijd zichtbaar voor potentiële klanten, zowel overdag als ’s avonds. De specialist maakt een ontwerp, geheel afgestemd op uw wensen. Vervolgens maakt de specialist de verlichting en wordt het ook geplaatst.

Led reclame voor binnen en voor buiten

Komen uw klanten vaak bij u op kantoor? Of heeft u een showroom? Dan kiest u voor LED reclame voor binnen. Levert u vooral diensten bij klanten? Dan is LED reclame voor buiten ideaal. U kunt uw bedrijf ook een andere uitstraling geven door led letters binnen te installeren. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? 3TAC is een echte specialist in reclameverlichting.

Reclame maken met het oog op het milieu: kies voor led reclame

Marketing is ongelooflijk belangrijk. Ook het milieu komt steeds hoger op de agenda te staan. Dus waarom zou u die twee niet combineren? Omdat led reclame gemaakt kan worden in verschillende soorten en maten, zien we het steeds vaker terug in ons straatbeeld. En dat zijn nog niet eens alle voordelen! Led verlichting is licht en helder. Én het is zeer betaalbaar. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld door prachtige letters op uw kantoorgevel te plaatsen? Door uw winkel goed te verlichten? Of door een mooie tekst in of buiten uw restaurant te plaatsen? Met de hulp van een specialist als 3TAC heeft u snel een prachtige én aantrekkelijk geprijsde lichtreclame.

Meer weten : bezoek de bron