Fischertechnik

Fischertechnik

Als verstandige ouder wilt u vast goed speelgoed in huis halen voor uw kind of kinderen. Wellicht hebt u een cadeautje nodig voor een kind van een van uw vrienden? Of bent u als grootouders bezorgd dat uw kleinkind te veel speelt met elektronische apparatuur en daardoor nog nauwelijks andere vaardigheden onder de knie krijgt? Als u zich herkent in een van deze omschreven vragen, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van fischertechnik. Fischertechnik is namelijk de producent van het gelijknamige speel- en knutselgoed “fischertechnik”. Dit is een gerenommeerd bedrijf uit Duitsland die al jarenlang miniatuur bouwwerken produceert die voor jong en oud in elkaar te zetten zijn. Kortom: fischertechnik is niet alleen een zeer geschikt cadeau voor uw kinderen, ook vele volwassenen vermaken zich nog dagelijks met de vele mogelijkheden die fischertechnik te bieden heeft. Dat staat als een paal boven water. Oorspronkelijk was dit bedrijf een producent van bevestigingswerken, maar dan wel in het groot. Ze zijn aldus voornamelijk werkzaam in de bouw. In de jaren zestig heeft een werknemer voor de grap van wat restmateriaal een model gebouwd, een miniatuur. Dit sloeg destijds zo erg aan bij het bestuur van fischertechnik dat ze dit weggaven als kerstcadeau aan hun werknemers. Ook de werknemers waren laaiend enthousiast en dat leidde tot de oprichting van fischertechnik. Fischertechnik is dan ook maar een kleine tak van de totale onderneming, slechts 10 procent van de omzet is afkomstig van deze nylon modellen. Dat heeft een aantal redenen: de bouw levert uiteraard per definitie meer geld op, ze maken nauwelijks reclame voor fischertechnik omdat de filosofie luidt: “goede kwaliteit verkoopt zichzelf” en het is geschikt voor een bepaalde doelgroep. Via de site fischertechnikwebshop.nl kunt u in Nederland ook aan dit prachtige spul komen, zij vinden dan ook dat fischertechnik bij het grote publiek bekend moet worden gemaakt want het heeft niet alleen een hoge funfactor, ook kan het zeer educatief zijn.

Mooie fischertechnik

U kent ongetwijfeld het principe van een webwinkel. Mocht dit echter niet het geval zijn en u hebt het gebruik van internet (nog) niet goed in de vingers, dan raden we u aan om zeker even verder te lezen. Er mogen natuurlijk geen misstanden ontstaan tijdens het bestellen en u wilt uiteraard geen dief van uw eigen portemonnee zijn. Lees daarom mee en kom erachter hoe u al binnen enkele dagen over die prachtige fischertechnik dozen kunt beschikken. We zullen het hieronder in een aantal handige stappen uiteenzetten.

  • Allereerst gaat u via uw browser, dat kan Google Chrome zijn of Mozilla Firefox of wellicht gebruikt u nog het oude vertrouwde Internet Explorer, en gaat u naar de website waar ze hier in Nederland fischertechnik aanbieden: fischertechnikwebshop.nl
  • Vervolgens komt u op de uitgebreide en overzichtelijke website van fischertechnik uit. Hier kunt u eerst even fijn de kat uit de boom kijken en eens een kijkje nemen in het grote assortiment van producten die fischertechnik allemaal aan te bieden heeft. Het gaat hier niet alleen om totale pakketten, ook kunt u hier terecht voor losse onderdelen. Af en toe raakt er immers weleens iets kwijt. Of wilt u uw modellen motoriseren? U vindt hier tevens een uitgebreide technische afdeling voor het in beweging zetten van uw in elkaar gezette modellen.
  • Als u dan uiteindelijk een keuze hebt gemaakt dan gaat u deze keuzes in uw zogenaamde winkelwagentje leggen. Hebt u alles bij elkaar gevonden? Dan kan het bestellen gaan beginnen.
  • Voor het bestellen kunt u een account aanmaken met een inlognaam en een beveiligd wachtwoord. Hiermee is het gemakkelijker om op een later tijdstip nogmaals een van de mooie producten van fischertechnik te gaan bestellen zonder dat u het hele proces opnieuw moet doorlopen.
  • Maar bent u nieuw, dan dient u uw persoonsgegevens en contactgegevens in te vullen. Vervolgens kiest u voor “volgende” en dan kunt u uw bezorggegevens invullen en de betaaloptie aanvinken.
  • Het betalen gaat erg veilig, dat is het mooie aan het internet. U betaalt dan ook via beveiligde sites waar uw bank vast en zeker bij is aangesloten. Denk hierbij aan iDeal, PayPal of met behulp van uw credit card.

En dan is het nog zaak om op afronden te klikken en klaar is Kees. U kunt dan gaan wachten op uw bestelling. Als het goed is ontvangt u een bevestigingsmail van fischertechnik.

En dan eindelijk aan de slag

Het is natuurlijk heerlijk om plezier te maken met uw kinderen, het liefst doet u niks anders. Het kan nog een heel karwei zijn om een model in elkaar te zetten, dus er zullen ongetwijfeld vele uren aan spelplezier de revue passeren. Dat kunnen we u wel alvast beloven. Wellicht bent u wel zo enthousiast over fischertechnik dat u lid wilt worden van de fanclub. Dan wordt u steevast op de hoogte gehouden van de wereld van fischertechnik. Dat klinkt wel heel erg aanlokkelijk of zitten wij er soms naast? Dat kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. Kijk maar eens naar de vele voorbeelden die op de site terug te vinden zijn. Er is een grote kans dat u uw favoriete architectuur na kunt gaan bouwen. En het is ook voor de gehele kindertijd leuk dus uw kinderen kunnen er als het ware mee opgroeien. Het komt namelijk in verschillende moeilijkheidsgraden, dus hoe oud uw kind ook moge zijn, het zal zeker een uitdaging voor hen en voor u blijven. Dus wacht niet langer!

Meer weten : bezoek de bron