Microproducts
Image default
Gezondheid

Superfoods is lekker

Superfoods

Al heel lang liep ik met de gedachte rond om mij eens te gaan verdiepen in gezondere voeding. Ik had het idee dat mijn energiepeil de laatste tijd schrikbarend afnam en dat ik maar door kon blijven eten zonder dat ik daar energieker van werd. Dit is natuurlijk niet hoe het zou moeten werken wanneer je eet en daarom heb ik eens een afspraak gemaakt bij een voedingsdeskundige. Zij testte mij op allerlei dingen, ik kan mij zo even niet meer voor de geest halen wat dat precies was maar in feite doet dat er ook niet toe. Uiteindelijk zei ze dat ik echt moest werken aan het binnenkrijgen van voldoende vitamines. Ze raadde mij aan om de eerste maanden superfoods van de superfoodstore te gaan eten. Ik vroeg haar meteen ‘wat zijn superfoods?’ omdat ik nog nooit van superfoods had gehoord. Ik had verwacht dat dit zo’n soort eiwit shakes zijn die bodybuilders dan gebruiken om hun spiermassa te vergroten maar dit bleek geheel niet het geval te zijn. Het bleek te gaan om voeding waar gewoon heel erg veel vitaminen inzaten en waardoor ik aan mijn tekorten kon gaan werken. Dit klonk mij natuurlijk als muziek in de oren en daarom wilde ik graag weten waar ik die superfoods zou kunnen bestellen. Het bleek dat superfoods heel eenvoudig via het internet te bestellen zijn en dat je daar helemaal niet veel geld voor hoefde neer te gaan tellen. Ik ben, toen ik thuisgekomen was, dan ook meteen achter mijn laptop gekropen en heb een grote voorraad producten besteld. Het verbaasde mij enorm hoe goedkoop al deze producten waren. En dat terwijl het zo gezond voor je is! Ik kon niet wachten tot het moment dat mijn bestelling op de mat zou vallen en het leek mij erg fijn om mijn tanden in dit product te zetten. Gelukkig had ik mijn bestelling al heel snel op de mat liggen en kon ik de proef op de som nemen.

Superfoods is lekker!

Wat ik vooral heel erg opvallend vind aan superfoods is dat het zulk heerlijk voedsel is! Ik dacht in eerste instantie, of laat ik zeggen dat ik ervan uitging dat, omdat het om zulk gezond voedsel gaat, ik geen hoge verwachtingen van de smaak had. Superfoods klinkt ook alsof het enkel en alleen gaat om de vitaminen die erin zitten maar superfoods slaat ook zeer zeker op de kwaliteit van het voedsel zo heb ik gemerkt. Ik wist niet wat mij overkwam toen ik mijn tanden in deze superfoods zette! Een ware smaaksensatie viel mij ten deel en dat had ik al sinds lang niet meer mogen ervaren. Ik heb veel meer gegeten dan ik in eerste instantie op dacht te kunnen. Het fijne aan superfoods is niet alleen dat het heel erg gezond is, het spoort je ook nog een heel erg aan om door te blijven eten waardoor je nog meer gezonde bouwstoffen binnenkrijgt. Dit is precies wat ik wilde en wat ik ook heel hard nodig had en daarom ben ik zo blij dat ik dat met superfoods heb weten te bewerkstelligen. Ik had nooit verwacht dat mijn probleem op zo’n eenvoudige en buitengewoon lekkere manier zou kunnen worden opgelost. Voor eenieder die ook energieloos is en die ook graag wat gezonder zou willen gaan eten raad ik dit product dan ook vanuit de grond van mijn hart aan. Ik heb er ontzettend veel profijt van gehad en zou het daarom aan iedereen willen aanraden! Ik heb het laatst ook aan mijn vriend aangeraden en hij is er inmiddels helemaal weg van. Hij was nooit zo van de gezonde voeding en gooide liever een patatje achterover dan dat hij zijn tanden in een appel zette. Tegenwoordig is hij honderdtachtig graden gedraaid!

Goed voor de gezondheid en voor de portemonnee

Wat ik al na een week merkte nadat ik was begonnen met het eten van superfoods was dat ik mij veel energieker voelde. Eigenlijk is dat ook niet zo verwonderlijk wanneer je ziet hoeveel goede stoffen je binnenkrijgt wanneer je superfoods eet maar dat het al zo snel aan zou slaan had ik niet verwacht. Ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat ik heel erg te spreken ben over wat ik tot nu toe met superfoods heb bereikt. Ik voel me echt een beter mens, niet in de zin van dat mijn moraal in positieve zin is veranderd maar dat ik mij veel fitter voel. Ik fiets nu zonder moeite aan het eind van mijn werkdag weer terug naar huis waar ik vroeger al moe was van het feit dat ik naar de bus moest lopen. Dat is voor mij toch echt een groot genot wat ik door superfoods heb weten te bereiken. Wanneer ik thuiskom na een dag werken dan voel ik mij niet volkomen uitgeput en wil ik zelfs graag nog iets ondernemen. Om alles in een drietal punten samen te vatten zou ik willen zeggen dat:

  • ik heel erg veel profijt heb gehad van superfoods
  • ik het iedereen aan kan raden om ook deze voeding te gaan gebruiken in het geval u ook last heeft van energietekorten
  • wat was ik graag eerder begonnen met het eten van dit eten, dan had ik zoveel meer energie kunnen hebben

Inmiddels ben ik vaste klant geworden bij de leverancier van dit fantastische product en bestel ik elke week tweemaal een voorraad. Het bevalt mij nog steeds goed!

Meer weten : bezoek de bron