Microproducts
Image default
Gezondheid

Een substituut voor een facelift.

Een facelift hoeft tegenwoordig niet meer met operatie, maar kan het gewoon gedaan worden met kleine injecties. Dit wordt ook wel een liquid facelift genoemd. Het is een eenvoudige manier om toch gebruik te maken van een facelift, maar er zonder schrammen of deuken van af te komen. De liquid facelift ervaringen zijn over het algemeen goed.

Liquid facelift prijzen variëren afhankelijk van waar je behandeld wil worden en hoeveel je behandeld wil worden. Je kunt namelijk op verschillende plekken in het gezicht gebruik maken van een liquid facelift. Het zorg ervoor dat de huid steviger word en dat de duidelijke contouren terug komen. Door het verouderingsproces krijgt je gezicht een beet een omgekeerde ‘V’ vorm waardoor het lijkt alsof je altijd heel bedroefd kijkt en dat zijn ook gewoon de tekenen van het ouder worden.

Wat kan een liquid facelift precies voor je doen vraag je je dan af. Het is eigenlijk heel simpel. Het zorgt ervoor dat je een subtiele en natuurlijke lift van gelaatstrekken krijgt, een vermindering van rimpels en lijnen in het gezicht. Daarnaast zorgt het ook voor de herstel van de natuurlijke contouren in het gezichte en je krijgt er weer een uitgeruste en jonge look van.

Het voordeel van een liquid facelift is, zoals eerder genoemd , dat het eenvoudig te doen is en dat je er eigenlijk zonder schrammen of littekens vanaf komt. Het effect is 2 jaar zichtbaar, dus als je dan toch besluit om er ouder uit te willen zien dan kun je het na 2 jaar gewoon laten gaan en wordt het weer zoals normaal. Voor de mensen die er wel jonger uit willen blijven zien is het gewoon mogelijk om opnieuw gebruik te maken van een liquid facelift. De tijd is wel afhankelijk van het soort filler die je gebruikt ,maar voor meer informatie daarover kun je terecht bij je behandelende arts.

Meer weten : bezoek de bron