Microproducts
Image default
Gezondheid

Chiazaad het nieuwe SuperFood!

Chiazaad voor een gezonder leven!

Chiazaad zijn gezonde zaden afkomstig van de Salvia Hispanica plant en van oorsprong uit Mexico. Chiazaden zijn super gezond voor je lichaam en geest en SuperfoodMe.nl verkoopt chiazaden als warme broodjes. De Chiazaden worden in Nederland bekender en steeds meer mensen maken gebruik van Chiazaad. Chiazaden zijn geschitk voor de meest uiteenlopende mogelijkheden het is namelijk niet voor niets een Superfood! Chia zaden worden bijvoorbeeld gebruikt in de sportwereld of om je concentratie te verhogen.

Waarom zijn chiazaden zo gezond?

Chiazaad is gezond omdat er veel belangrijke stoffen in zitten die je lichaam en geest op hoog niveau houden. Zoals u vast weet heeft het lichaam proteïne, granen, Omega-3 vetzuren, Antioxidanten, Aminozuren, Calcium, ijzer en foliumzuur nodig. In werkelijkheid heeft uw lichaam natuurlijk nog veel meer gezonde stoffen nodig maar dit zijn enkele belangrijke die van oorsprong in chiazaad is verwerkt. Chiazaad bevat bijvoorbeeld 20% meer proteine dan granen en is daarmee een hele goede energiebron. De chia zaden zijn goed voor bloed,- en hartvaten en zorgen ervoor dat uw huid er gezond en jong uit blijft zien.

Chiazaden kopen bij SuperfoodMe.nl

Chiazaden kunt u kopen bij SuperfoodMe.nl, de webwinkel op het gebied van SuperFood. Er zijn in Nederland steeds meer webwinkels die chiazaden verkopen, het is echter wel goed om te weten dat er verschil zit in de kwaliteit van chiazaden. Zo verkopen wij bij SuperfoodMe.nl bijvoorbeeld enkel 100% biologische chiazaden met veel witten zaden ertussen. De witte chia zaden bevatten meer voedingsstoffen en zijn een stuk gezonder dan de zwarte chia zaden. Als u chiazaden wilt kopen dan kun u dit gemakkelijk doen bij SuperfoodMe.nl.

Meer weten : bezoek de bron