Microproducts
Image default
Fotografie

Dansen

Groot, groter, grootst, dat is zo ongeveer het principe van de house muziek tegenwoordig. Spektakel, vuurwerkshows, lasers en bergen met confetti niks is te gek op de zogenoemde Electronic Dance Music (EDM) feesten. Het is niet alleen de muziek het draait ook ontzettend om beleving in deze wereld. Laat je opzwepen door de dikste beats die uit de speaker gepompt worden terwijl de barman een lekkere cocktail voor je klaarmaakt en het zonnetje op je hoofd schijnt. Dans je zorgen weg tussen duizenden anderen die allemaal zijn gekomen om een mooi feestje te bouwen. Laat je samen met je vrienden op de foto zetten door een echte event fotograaf. Zo weet je zeker dat je de beleving nooit meer vergeet en heb je een aandenken aan een geweldige dag en avond waarbij je de grootste artiesten van de wereld gezien hebt.

De top van de DJ scene is natuurlijk een kwestie van smaak maar was vaak een Nederlands onder onsje, Hardwell, Tiesto en Armin van Buuren zijn een aantal van Nederlands en ’s werelds beste DJ’s. Toch is het stukje dit jaar overgenomen door een duo uit ons zuidelijke buurland België. De Belgisch Griekse broers Dimitri Vegas en Like Mike hebben meerdere malen een geweldig feestje weten te bouwen en dat levert natuurlijk de nodige waardering op. Overal op de wereld is er vraag naar de twee en ze zijn populairder dan ooit te voren.

Remy de Klein zorgt dat elk EDM event keurig op beeld wordt gezet door middel van foto’s. Je ziet maar ook voelt en proeft de geweldige sfeer van het feest als je naar zijn foto’s kijkt. Remy de Klein is een professioneel fotograaf met een passie voor EDM muziek. Laat je verbeelding werkelijkheid worden en geniet van de vele foto’s die hij door de jaren heen heeft gemaakt. Deadmau 5, Hardwell en vele anderen gingen jou voor.

Meer weten : bezoek de bron